Jupiter u Lavu ~ Godina Lava

Evo dočekasmo i Jupitera u Lavu!  Period od ovih  godinu dana će biti godina zlata i godina  moći!
Mnogi očekuju nekakav spektakl, jer je Jupiter u Lavu spektakularna pozicija, koja naglasava Lavovsku narcisoidnost i izuzetnu nametljivost, želju za pažnjom i dominacijom koju će posebno pokazati 3 najveće svetske sile.
Politička situacija će biti pravi show koje će male zemlje samo posmatrati. Kao što se već da videti, svadja oko toga ko vlada svetom i ko će više zaraditi i vladati preko novca, se već desava. Mnoge svetske vlade kao pravi zlatoljupci se natrkuju oko toga ko će stvoriti dominantniji ekonomski sistem. Čuli ste da BRINKS savez ozbiljno ugrozava Americku dominaciju svetom, što otvara i moguće ratne sukobe. Svi ratovi se vode zbog vlasti i para, a Jupiter u Lavu samo naglšasva alavost svetskih velesila. Kao što takve ljude i izbacuje u prvi plan kao pojedince. Narednih godinu dana će se odviti dogadjaju koji ce ostati u sećanju budućim generacijama kao velika prekretnica na svetskoj politickoj sceni.

S druge strane zbog velike političke napetosti,  imaćemo i nametanje sve  više i više jeftine zabave putem televizijskog programa. Novi show programi koji šljaste  punom žestinom će zaslepljivati oči gledaoca. Neki novi veliki možda  i realiti show je garant opet u pripremi, pun plejade ispraznih likova koji žele pažnju i svoju ‘životnu’ šansu.
Cena zlata ce prilicno skočiti, što će pojačati adrenalin na svetskoj berzi. Mnoge banke će imati  i problema zbog iluzije koju pruzaju jer ce se otkriti da nemaju nikakvo pokrice u zlatu. Skandal je na pomolu.
Kada su moda i stil u pitanju, pošto se nazimo u zlatnoj  godini ili ti godini zlata, ocekujte da ce zlatan nakit ponovo biti pravi hit!   Odevni predmeti puni  zlatnih detalja, i garderoba zlatnih boja će biti pravi modni krik ove jeseni!

Sta očekuje pojedine znake zodijaka  U toku ~ zlatne groznice ~  od leta 2014.  do leta 2015. godine? Ovnovi znak i podznak će konačno imati lepšu godinu od prethodnih, dosta zabave, ljubavi , uživanja, a vrlo je moguća i prinova!
Bikovi će sredjivati stambeni objekat, renovirati u najmanju ruku. Neki će i kupiti novu nekretninu ili se se preseliti u veći prostor. U svakom slučaju poboljsanje uslova zivota.
  Blizanaci znak i podznak mogu očekivati poboljšanje finansija tokom narednih godinu dana. Bliznaci znak  i podznak će imati vrlo živahnu godinu, punu mnogo sitnih promena koje će ih jako osvežiti. Takodje su moguće selidbe  i česta kratka putovanja. Sredjivanje  nekog dokumenta  ili dobijanje ugovora koji im rešava problem, je pravi dragulj ove godine!
Rakove  znak i podznak,  čeka godina sa dobrim zaradama. Dobra je godina za investicije takodje. Ali neka ne unose previse emocija u sve , neka dobro preračunaju ulog i moguću zaradu.
Ono sto ćete obicno čuti je to kako ce Lavovi znak i podznak da zasijaju , kako će im sada biti sjajno itd. Medjutim moram da upozorim da Jupiter nije odmah lek na ranu!  Prvo vam dobro otvori ranu, naglasi sve probleme koje ste imali i koji su čučali ispod povrsine. Zna da vam napravi haos od života, da bi vas do kraja svog izlaska iz znaka Lava celivao. Tako da Lavovi pripremite se, show počinje, a vi volite show! 🙂
Device znak i podznak će se pored Lavova takodje malo napatiti, posebno do nove godine, a mozda malo i tokom proleća naredne 2015.  godine. Mnogo toga ne ide na ruku onima sa podznakomu Devici,  pa barem neka ne prave velike planove, jer ce imati mnogo  pehova.  To im je najiskreniji savet od mene.
Vage će imati neku veliku zavrzlamu sa prijateljima, ali i starijim bratom ili sestrom od sebe.  Želece novo okruženje pa će to  dovesti do novog kruga prijatelja. A od starih dobrobit. Takodje mogu očekivati povećanje plate.
Škorpije znak i podznak  mogu očekivati unapredjenje ili dobijanje posla ako ga nemaju vec. Takodje će im se desavati novi veliki dogadjaju po prvi put. Ostvariveće svoje najveće prioritete i ciljeve!
Strelčevi znak i podznak imaju dinamičnija putovanja i izlazak iz zemlje, ako su inače skloni da putuju to će se samo pojačati, sa malo boljom prilikom. Možda i pokušaj da se započne zivot u inostranstvu. Neki Strelčevi će ući i u drugi brak čak!
Jarčeve znak i podznak čekaju neke promene, gubitci ali i nasledstva. Takov je život! Samo im se savetuje da ne ulaze u kredite, jer će raznih ponuda imati, a mnoge će za njih biti finansijski rizik.
Vodolije znak i podnzak imaju burnu partnersko – bračnu situaciju. Neki će ući u vrlo bitnu vezu u svom životu ili čak i brak, ali neke Vodolije posebno podznak će izgleda i izaći iz braka, ako ne uspeju da smire situaciju.
Ribe znak i podznak imaju vrlo interesantnu situaciju, Jupiter je i njihov vladar, pa se mogu nadati  da će izaći   u prvi plan i ostavritisvoje  snove i ambicije, ali od previše uzbudjenja, zdravlje će im biti prilicno poljuljano, pa zato im je savet da idu kroz naredni period hladne glave!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *