Astromedicina

 Naravno da treba poznavati svoju losu stranu, kroz astrologiju u ovom slucaju. Sve iz razloga da bi znali da je imamo. Ali pre toga treba znati sta negativna stvarana karaktera podstice, pa tek onda imate zelju da se protiv toga borite sa VELIKIM razlogom.

   Primer: Ljubomora aktivira otrove u nasem organizmu, ( po astrologiji u pitanju je Pluton planeta otrova i opsesivnih  i ekstremnih emocija) .
  Zatim strahovi ( Saturn u astrologiji ) stvaraju nesvesno grcenje misica, znate i sami kada ste uplaseni ili vam je neprijatano, da se sabijete, skupite, ili gnjecite, ili zgrcite noge stopala itd, ovo sabijanje  u sebe kasnije stvara kostobolju. Zatim, strah  ( usporava cirkulaciju ) i sabija energiju duboko u kostima, pa otuda kasnije posle nekoliko decenija kao sot sam rekla  i reuma ( bolovi u kostima itd ), artritis , sve bolesti kostiju. Ali i depresija.Sve sto covek negativno cini, cini iz straha od ovog ili onog. A rezultat po psihu i telo je los. Kada to shvatite onda se borite protiv loseg u sebi, jer se okrece protiv vas samih. Evo jos nekih primera:

   – Necista savest, ili nervoza  stvara nesanicu npr, ponekad i teske i dugogodisnje nocne more.
   – Stidljivost, preterana analiticnost kao i  zatvorenost stvara, probleme sa probavom , odnosno zatvor ( ostipaciju ).
    – Slab karakter, slaba volja, slaba srcanost ako tako vise volite, cini da nam organizam ne bude “borben”  vec lako posustaje pri svakom napadu i eto loseg imuniteta.
    – Sabijen bes aktivira upalne procese, zatim uzavrele emocije- uzavrekla krv jurisa ka  mozgu  , pa tako dobijamo ceste migrene, vrtoglavice, u ekstremnim slucajevima cak i slog ( izliv krvi u mozak ). 
   Zbog svega ovoga treba suzbijati previse burne karakterne crte, jer uznemiruju organizam i remete njegovu ravnotezu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *