Venera u Ovnu

Venera je u znak Ovna usla 03.05. 2014. i bice tu samo do 29. maja. Uticaj koji nosi ova Venera je pravo pravcato prolecno budjenje strasti energije i poleta, posebno u medjuljudskim odnosima i susretima.
Poseban uticaj izvrsice na zene, jer Venera upravlja hormonom estrogen,  pa stoga malo vise upravlja zenama cija je i zastitnica.  Inace Venera u Ovnu podstice ubrzan rad hormona, cirkulacije, podize pritisak i adrenalin, pa je i logicno da podstice aktivnost i zelju za akcijom.
U ovom periodu zene nista nece prepustati slucaju!  Venera u Ovnu ne ceka da se situacija sama desi, vec je ubedjena da ona mora gurati dogadjaje, pa makar i silila neke osobe i situacije. U svakom slucaju ovo je zena ratnica kojoj je strano cekanje da joj nesto padne u krilo, ona zna da sta ONA  bude podstakla i inicirala, to ima mnogo vece sanse da se ostvari.  
Ovo pomalo napadna zena, zavodnica koja otovreno flertuje i ponekada sa nedovoljno ukusa nudi svoje drazi. Suvise kratke suknje, suvise otvoren dekolte,  gola ledja,  cim zasija Sunce, je nesto sto cete videti na ovom tipu zena. Ona je izuzetno zainteresovana za muskarce, zeli da im se dopadne, jos ako se neki muskarac joj dopada, on odmah postaje njena meta!  Ukoliko je gospodin nezainteresovan za ovu damu,  ona arogantno zauzme stav da je ON taj koji gubi!  Nestrpljiva da se muskarac odluci na prvi korak, ova zena ponekada prosto spopada muskarca na koga je bacila oko.  Da situacija bude jos interesantnija, nece samo zene ovog tipa imati sklonostika ovakvom ponasanju, vec vecina zena za vreme ciklusa Venere u Ovnu postaju  VENERA U OVNU! 🙂  Hormonalna desavanja u organizmu  koja ovako postavljena Venera podstice, utice sada na sve zene. Svaka veza koja bude zapocela u ovom periodu ce svakako biti vrlo strastvena, vrlo ce naglo ce poceti a pitanje je i koliko ce trajati.  Nepotrebno je i dodati  da ce zene sada ciniti prvi korak. Posto Venera vlada i zaradom i finansijama, istom silom na koji ova Venera zavodi takvom silom i zaradjuje.  Naime sada ce uspevati da se naplate poslovi koji rade na principu brzom izvljacenja nova od kupaca.  Prodavci ce prosto saletati kupce.  Adrenalinski soping ce donositi najvecu zaradu do kraja maja meseca. Nepromisljene kupovine su nesto cega se sve osobe, posebno dame moraju cuvati.  Neko ce kupovati sve  i svasta a neko zaradjivati na taj nacin.  Poslovni ugovori se sada potpisuju pomalo nepromisljeno, posebno ce se olako potpisivati cekovi i kupoprodajni ugovori.  Pristanak na saradnju je sada relativno lako postici, samo ako se u drugoj strani podstakne poriv za brzom zaradom.  Kako je znak Ovana znak sporta, eto gomile muskaraca  pa i zena,  koji daju novac na razne sportske kladionice, i sve druge mogucnosti brze  i lake zarade!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *