Sunce konjukcija Pluton u Jarcu – Vrhunska autoritativnost

                                     
Aspekt traje   Od      01.01. – 15. 01. 2016.Trenutno je Sunce u konjukciji sa Plutonom i naravno u Jarcu tamo gde je i sam Pluton. Sunce mu se samo pridruzilo, jel da?

  Ovaj aspekt je jedan od aspekta moći. Obe planete koje vole doninaciju i moć. Nalaze se zajedno zagrljene u Jarcu, znaku autoriteta, organizacije komande i vodjstva.   Medjutim ova autoritativnost nije tako otvoreno eksponirana kao što bi to bila konjukcija Sunca i Plutona u Lavu na primer ili u Ovnu.  Ne,  ovo je nešto drugačije.  Ovo je oko koje vas nadgleda iz nekog ćoska, i  prikrajka.  Ovo su dominantne figure u nekim organizacijama ali nisu imenovi kao vodje. Ovo su na primer,  vlasnici velikih firmi, kompanija , ali ne sede na direktorskoj  poziciji, ne zanima ih da budu  generalni direktori cak ni u sopstvenoj firmi ponekad. Oni  su poznati kao  poglavari,  ali se ne eksponiraju na jeftin način.  Njihova društvena pozicija nije  kozmetiškog tipa, već  ona koja dolazi iz dubine, nevidljiva oku posmatrača.  Vi necćte videti njihovu moć, ali ćete osetiti uticaj!


Kako iskoristiti trenutni ovaj uticaj na nebu?


Ako imate bilo kakvu mogućnost da započnete nešto bitno novo u poslu. Da li da počnete da radite na novom random mestu, ili  da otvorite firmu ili da ugovorite neki novi dodatni poslovni angažman.  Bilo sta poslovno što se sada  započne, imaće velikog uspeha i vi ćete  u tom poslu napredovati,  i  iza više velova i dominirati!
 
U muškom horoskopu
Ovo je jedna od najinteresantnijih i najupečatljivijih aspektaka koji posebno dobro radi u muškim  horoskopima,  jer je Sunce naravno muškarac.
Muškarac opisan jakim aspektom posebno ( konjukcijom ) Sunce – Pluton, je vrlo karkaterističan.  Magnetičan.  Pogledajte mu samo pogled.  Tako je dubok, zavodljiv, pa čak i neodoljiv Mada su ovo namučeni ljudi, ali skloni su i druge iz neke svoje osvete da muče.  Skloni su mržnji , ljubomori , osvetoljibivi  kad- kad.  Vrlo imaju veliki uticaj na mase, na grupe ljudi, na žene i tako to, mislim  🙂

 Znaju da budu bolesno ambiciozni i imaju veliku moć u odredjenoj oblasti, zavisno od znaka u kojem se nadje aspekt, u ovom slucaju konjukcija se dešava u Jarcu , pa su ovo veliki karijeristi.  

 Klasični primeri su ljudi koji imaju Sunce -Pluton u Devici. Vrlo su moćni u svom poslu.  Proveravala sam to u praksi, neverovano su dominatni u svojoj profesiji, prakticno bez ozbiljne konkurencije.  Sunce -Pluton u Vagi, veliki zavodnici. Sunce Pluton u  Lavu vole moć, posebno političku.  Jedna od primera je bio i  Slobodan Milosević, samo sto  on nije imao klasičnu konjukciju, već  vrlo širok aspekt.  Ali su ove generacije upravo dale i ostale slične politicare.  Kod  Milosevica je bio još jači  aspekt    Meseec – Pluton u  Lavu, što znači  – crnomanjasta dominantna  supruga, secate se?


U ženskom horoskopuPošto je u pitanju uticaj muške planete, tako su žene sa ovim aspektom više provodnici ovog gena, nego što će se ovo značneje  lično na nju odnositi.  Naravno,  kroz muškarce u svom životu njoj će ovaj aspekt oživljaveti.  Ovo će prvo biti opis njenog oca. Mahom ovaj aspekt pokazuje neki problem sa ocem. Često nemaju živog oca, mozda su ga izgubile još u detinjstvu?   Jer , ovo daje opasnost po život ocu.  Medjutim, sam opis oca ide od prilike ovako : Vrlo silovit  i dominantan otac.  Ne retko i vrlo agresivan.   Grešnici se kanalisu kroz mušku genetiku, pa daje svojevrsnu karmu,  čak i ženama sa tim aspektom.

Žene sa ovim aspektom  bivaju privučene negativnim mušarcima, prodornog pogleda,  koji ih čak  mogu i zlostavljati!  Kasnije će se slika   ovakvog  muškarca preneti kroz njen gen, pa ako ona ima sina, takav će on biti kada odraste.


.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *