Solarni maksimum – Obrtanje sunčevih magnetnih polova

   Najavljeni dogadjaj – Obrtanje sunčevih magnetnih polova, poznat takodje kao Sunčev Maximum, trebalo bi da se desi u  narednih nekoliko dana ili  nedelja, kako je najavljeno. Ovaj prirodni fenomen je nešto što je objekat obožavanja drevnih religija, tajnih organizacija, Iluminata. U astronomskom smislu odnosi se na okretanje sunčevih magnetnih polova što prouzrokuje velike erupcije na suncu i divljanje sunčeve energije. Zračenje, odnosno radijacija koje uzrokuju bure na Suncu  su tada pojačane.  Sunce tada ima najveću snagu, a kako je Sunce  simbol moći, energije, i uspeha u delovanjima, šansa za uspeh  je tada na maksimumu. Ali ovaj dogadja tajne organizacije ne koriste da bi uradile nešto dobro,  vec većinu svojih zlodela, vojnih akcija i lažnih terorističkih napada planiraju bas za ovaj period. Na svakih odprilike 11 godina dešava se ovaj fenomen koji ova tajna društava korisite za velike dogadjaje, najavu svojih planova, ali i ostvarivanje isith. 
Dzordz Buš je 1990.  u godini sunčevog maksimuma najavio početak delovanja Novog svetskog poretka.  Da bi 2001. godine u godini sledećeg sunčevog maksismuma bio  izvedem lažni teroristicki  napad na zgrade bliznakinje na Menhetnu!  Ove elitne masonske grupe- iluminati, se klanjaju Suncu kao vrhunskom Bogu, i odradjuju planove u godinama sunčeve maksimalne snage.  Napadi na Siriju su ove godine odradjeni sa namerom,  jer je to deo njihovog satanističkog rituala. Velike ratove i napade na siromašne  zemlje , zemlje trećeg sveta možemo uvek očekivati na svkih 11 godina,  u godinama ovog suncevog ciklusa.


Naučnici tvrde da je ovogodisnji solarni ciklus jedan od najslabijih u poslednjih 100 godina. Ako je to zaista tačno, to znaci da se ove grupacije i organizacije  ne interesuju previše za ovaj trenutni  solarni ciklus, pa samim tim i planirane vojne akcije i napadi, možda budu manjeg intenziteta. Na svetskoj političkoj sceni dešava se uspon neke ličnosti. Jer Sunce  predstavlja močnog muškaraca, vladara u bilo kom kontekstu.

 Prirodni fenomeni, koji se mogu videti golim okom,  a direktno su povezani za pojačanim zemljanim magnetnim poljem i sunčanim magnetnim poljem  si Airora Borealis , i Aurora Australis, (ista pojava  na juznom polu) poznata i kao polarna svetlost.


 
     Astrološki uticaj

Ono sto je običnom čoveku važno  za reći a to je da Sunce u organizmu  živih bića aktivira adrenalin, upravlja radom srca i povišenim krvnim pritiskom, pa su ovi zdravstveni problemi vrlo mogući, posebno osobama koje već imaju vrlo naglašeno Sunce u svom horoskopu, znači onima u znaku Lava, Ovna, ali i Vodolije i Vage. Kao i one osobe koje imaju ugorženo sunce  u svom horoskopu.  Mnogi ljudi će uspeti da ostvare svoje planove  i ciljeve, posebno one osobe koje su tek u usponu!  Na isti način neke druge osobe koje su u proteklih 11 godina  imale uspešan period mogu krenuti silaznom putanjom, jer je jedan njihov životni krug ili ciklus zatvoren, barem do narendog solarnog ciklusa koji bi se desio negde izmedju  2023. – 2024.  kalendarske godine.

    Takodje i kuća horoskopa u kojoj vam se nalazi tranzitno Sunce  u ovoj njegovoj fazi obrtanja magnetnih polova, označi će  neki novi krug dogadjaja u vašem životu,   zavisno od značenja kuće horoskopa u kojem se Sunce nadje.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *