Naučite šta je Era Vodolije u stvari

Nebeski kalendar

Sam zodijački krug se smatra vrlo ozbiljnom stvari u starim religijama. Iz razloga što je u pitanju kosmički kalendar i kosmička mapa dešavanja kroz koje prolazi naš Sunčev sistem. Prema njemu se određuju astrološke ere kroz koje prolazi čovečanstvo kao što je trenutno era Vodolije.
Način na koji planeta Zemlja zajedno sa Sunčevim sistemom prolazi kroz određena zračenja na određenom području, u odnosu na centar naše galaksije. Okretanje sunčevog sistema i njegovo kretanje kroz našu galaksiju, oko njegovog centra zove Galaktička godina koja traje od 225 do 250 miliona godina! Predstavlja faze kroz koje prolazimo kao što svaki čovek prolazi tokom života kroz faze tako i čitam Sunčev sistem prolazi kroz životne faze. Ovim se više bavila vedsaka nauka.

Platonova-godina-Stella-Numerus

U isto vreme imamo i manje cikluse i manje godine. Manji ciklusi su diktirani precesijom zemljine ose. Svi kalendari po kojima smo u istoriji određivali eone, hiljadugodišnje periode, pa godišnja doba, mesece, dane i velike cikluse određuje se prema realnim promenama na nebu. To su ciklusi koji se ponavljaju,tako da šablon postoji. Svaka promena izaziva drugačije fizičke zakone koji utiču na zemlju, stvarajući promenu u biohemiji živih bića, uslovima za život pa i sudbinu čitave planete. Tako imamo takozvanu veliku godinu koju je definisao Platon pa je nazivamo i Platonovom godinom.
Iz toga proističu velike zime takozvano ledeno doba koje traju više hiljada godina i više hiljada godina periode velikog proleća, leta itd. Ovoj nauci je najviše dobrineo srpski naučnik svetskog renomea Milutin Milanković koji je rešio misteriju ledenog doba: kada se, zašto i u kojim periodima pojavljuju. On je i kreator najtačnijeg kalendara (a kalendari se uvek prave po polozaju nebeskih tela). Njegov kalendar je ujedno najsličniji kalendaru drevnih Maja.

Velika godina traje ukupno 25.920 godina. Deli se na 12. eona, odnosno 12 velikih Platonovih meseci
(nazivamo iz Astrološka doba, ere ili eoni). Svaki kosmički mesec je jedno doba, određenog zodijačkog znaka. Trenutno se veruje da je već na snazi doba tj. era Vodolije.

Za merenje naših malih zemljanh godina u modernim vremenima koristimo Solarni kalendar. Jedna godina traje 365 dana koliko Suncu treba da obiđe zodijački pojas. Gde se meseci na zemlji trenutno računaju po prolasku sunca kroz jedan od 12 znakova zodijaka po 30-ak dana.
Nekada smo koristili Lunarni kalendar gde su se meseci određivali po smeni mesečevih mena. Početak mladog meseca bi bio početak novog meseca. Ovakvih mesečevih faza u godini ima 13 a ne 12. Tako da istinski u godini ima 13 meseca po 28 dana koliko traje ciklus od jednog mladog meseca do drugog. Ovaj lunarni kalendar više nije u upotrebi. Na donjoj slici ćete videti kako nastaju promene astroloških doba.

Doba-Vodolije-Stella-Numerus
Slika sa sajta: newmoontradingco.com.

Ukratko, zemlja se u svom gibanju tokom vremena vrti kao čigra. Tim gibanjem ona pravi krug zamišljenom linijom koja se zove zemljina osa i ide od zemljinog severnog pola (zamislite da joj je to gore teme) i ta linija ide do njenog južnog pola (zamislite da su joj tu noge). Zemljina osa gibanjem pravi nevidljiv krug ( kružić iznad i ispod linije na vrhu i dnu slike). Dakle, i isti takav krug pravi gore i dole (pogredaj na vrh slike). U gornjem delu neba iznad severnog pola nalaze se zvezde: Polaris ( trenutna severnjača), Tuban (Drakon, Zmaj), Vega, Lira…

Zbog gibanja zemlje, njena osa pokazuje u zvezdu koja tada važi za zvezdu severnjaču. Poslednjih stotina godina zvezda severnjača je Polaris, najsjajnija zvezda u sazvežđu velikog medveda, jer zamišljena linija iz pola zemlje trenutno pokazuje na nju.

Pre oko 5.000 godina u Egiptu je zabeleženo da je polarna zvezda tada bila Tuban ( alfa Dragon -Zmaj) prema kojoj su se orijentisali i gradili građevine da budu poravnate sa Tubanom.

Trenutno je naša severnjača Polaris koja će to biti još nekih 2.000 godina, posle toga sledeća severnjača će biti Vega. Za 12.000 godina polarna zvezda će biti Lira.

Kao što vidite na slici zbog promene nagiba zemlje koja se redovno menja linija zemljine ose je tokom prethodnih 2000 hiljade godine prolazila kroz konstelacije Ribe i tada je proleće počinjalo u tom znaku. Sa daljim pomeranjem nagiba zemljine ose prolećna ravnodnevica će narednih oko 2000 godina biti u Vodoliji. To nazivamo astrološkim dobom Vodolije i pa zato često čujete da je počela era Vodolije.

Ere kroz koje prolazi čovečanstvo 

Mnogi veruju da Biblija pored pored toga što ima  delova koji su skoro doslovce istoriskih zapisi, sadrži  još i kodiran način komunikacije gde se u stvari govori o astronomiji, astrologiji i prelasku iz jednog doba u drugi.

Kada su jevreji izvedeni iz zarobljeništva iz egipta, nastavili su klanjanje zlatnom teletu ( biku) Mojsije ga je u besu polupao što je smatra se predstavljalo da je era Bika tada bila na kraju i ulazili su u novu eru Ovna. Taj Mojsijev bes gde je polupaoi zlatnog bika i tablice s 10 božjih zapovesti je bes, koji je tipičan za znak Ovna, i simbolično ga najavljuje.

Era ovna je era, kada se pojavio monoteizam. Kako svaka astrološka era donosi novog proroka, tako je Mojsije bio na početku ere Ovna. Primeri:

Kasnije je posle teleta i bika glavni simbol bilo jare, ovan, duvalo se u rog ovna i slično. Na kraju ere Ovan pojavljuje se Isus. On je negde prikazan s jagnjetom u rukama, gde su ga zvali i jagnje božje. Imamo i ovu simboliku u bibliji gde se kaže:

Govoreći glasom velikijem: “Dostojno je jagnje zaklano da primi silu i bogatstvo i premudrost i jačinu i čast i slavu i blagoslov.”

Jagnje zaklano smatra se definiše – kraj ere Ovna.

Sledeća era koju je najavio novi mesija Isus je bila era Riba, hrišćanstva, raznih zavera, političko religioznih manipulacija, Zrtvovanje ljudi u ime boga, hrišćanstva. Ko god nije bio hrišćanin bio je progašen za antihrista ili nasilno prekrštavan od strane katoličke crkve koja je kao “božji sluga” na zemlji bila organizator ovakvih događaja. Takođe ovo doba je izrodilo i procvat umetnosti i duhovnosti.

Sada nakon ere Riba, ide era Vodolije. Kada su pitali Isusa kako će se i gde naći on im je rekao:​​​​​​​

Idite u grad; – srešćete čoveka koji nosi vodu u krčagu. Idite za njim, kuća u koju on uđe kažite gospodaru od one kuće: “Učitelj veli gde je mesto gde ću jesti Pashu s učenicima svojim?“

Čovek s krčagom je znak Vodolije, kuća u koju uđe je znak Vodolije isto, jer pojam kuća je stari naziv za konstelaciju, znak, sazvežđe, kuća.

Na simboličan način sam Isus čiji simbol je bila Riba, jer smo tada bili u eri Riba. I sam simbol hrišćanstva je znak ribe jer smo se nalazili u doba, u eri riba oko 2000 godine. Tako je najavio svojim apostolima da je sledeće faza posle Riba, era Vodolije. 

Era Vodolije

Treba znati da Vodolija predstavlja tehniku, tehnologiju, elektroniku, digitalizaciju i tako da mi ulazimo već poslednjih oko 100 godina u neku tehnološku eru. Čitava tehnologija koja se razvija poslednje 2 decenije je uhvatila maha i tek ću da uhvati maha. Sama digitalizacije bi trebalo da potpuno drži svakog čoveka u šaci. Po planovima elite, cenatar moći treba da upravlja nama preko tehnologije.

Prelazak-u-eru-Vodolije-Stella-Numerus

Takođe, je istina i to da se zbog precesije planete zemlje, nagnuće severnog pola zemljine lopte u napred, ili u stranu zemlja izlaže recimo drugačijim zanonitostima koji vladaju u zavisno od toga, što menja svest ljudi, ćivoh biće, klimu stil života itd.

Ja znam da vas samo zanima sad ova situacija sa koronom i sa vakcinacijom i sa tim često pominjanim čipovanjem. Međutim, to je sve deo iste priče. Oduzimanje imovine… Znate da se već dešava oduzimanje tek rođene dece ženama na porođaju. Jasno je da niko to ne radi samoinicijativno bez dobre podrške moćnih institucija.

Sama era Vodolije uvek ruši sistem na kojem počiva. Naša civilizacija počiva i na dobrim stvarima ne samo na lošim, nekima se ni to ne sviđa pa pokušavaju i sve dobro da unište kao što je uništavanje prirode, podsticanje nepoštovanja među ljudima i mržnje itd. Zato u ovim vremenima čovečanstvo pokušava da reši naše ukorenjene probleme i to bi bila pozitivn strana doba u kojem se nalazimo. Međutim, ne bore se svi za dobro, dok jedni štite prirodu drugi je zagađuju. Dok jedni podržavaju ljude drugi formiraju odvojene grupe da bi se stvorila potrebna tenzija.

Vodolija kao komunizam

Kada je društveno uređenje u pitanju Vodolija predstavlja komunizam. Ako ste mislili da je komunizam stvar prošlosti, to ste se malo prevarili. Treba li podsećati da je jedna od najmoćnijih zemalja na svetu komunistička zemlja. Ono što se opet tiče priče o eri Vodolije i što se planira, a neki upućeni amerikanci već uveliko tome pričaju na svojim YouTube kanalima, planira se uvođenje komunizma u Americi Severnoj, Južnoj Americi, i Evropi. Oduzimanje imovine ljudima. Ovo su ozbiljni već objavjeni dokumenti. Znači kompletno svetsko stanovništvo i svo svetsko uređenje treba da bude nešto nalik na komunizam. Mi na ovim prostorima smo to imali, Kinezi to imaju i Rusi. Severna Koreja.  Amerikancima će to biti šokantno. Na fin i podmukao način se priprema uvođenje komunizma u kapitalističkim i takozvanom demokratskim zemljama.

Ono što možda ne znate i ne pratite je da je Kina platforma za uvežbavanje kontrole stanovništva koje će se kasnije primenjivati na celom svetu. Dakle, u pitanju je vojno-politički projekat za nešto što se kasnije planira da postane globalni stil života i funkcionisanja. Ako vas zanima kako se živi u Kini, kako kinezi žive, trebate malo i da se informišete na youtube-u. Videćete na koji način se tehnologija koristi da se prati svaki pojedinac, skenira se lice ljudima na ulazu u svaku instituciju, da se tačno zna gde je, šta radi, zna se tačno kako ko izgleda, kakav mu joj je glas, kako se oblači.  Gde živi, a gde radi, gde mu žive prijatelji, kako provode slobodno vreme.

To je najmanji problem, veći problem je taj što u Kini više ne postoji keš novac. Sistem ga je skoro potpuno digitalizovao. Vaš novac više nije vaš, nego je konstantno u banci, vama nikada na dohvat ruke i nikada više nećete imati kontakt sa kešom. Jedino što se planira da ljudi imaju je neki nazovi novac na kartici koji možete da trošite i koji su kao neki poeni “bambiji” koje ste osvojili. Sad svako ko je malo pametan, logikom dolazio do toga kako ćete za svaku neposlušnost sistemu račun u banci biti blokiran, a vi bez keša. Ne možete ništa sa karticom i eto kontrole nad vašim životom.

Kao što sam rekla u prethodnom postu Prelomni period za čovečanstvo 2020/2021 (ovaj post je bio deo prošlog predugačkog posta napisanog uoči nove godine pa sam ih podelila na dva odvojena posta) nalazimo se u nekom prelomnom periodu koji je ili veštački forsiran ili su u pitanju prirodni ciklusi. Bilo kako bilo treba biti miran i strpljiv, jer sve ide svojim tokom kako valjda i treba.

One thought on “Naučite šta je Era Vodolije u stvari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *