Mesečeve mene – Mesec u opadanju -Stella Numerus

Mesečeve mene - Stella Numerus

Evo nas opet kod priče o Mesečevim menama. Sada kada je Mesec u opadanju nije baš neka sjajna energija na snazi. Nije baš sjajno započinjati nešto novo što želimo da ide u progres,
da se razvija i raste.


OPADAJUĆI MESEC I KAKO GA ISKORISTITI

Taman kada imam volje i vremena da nešto bitno uradim, objavim i započnem novi projekat, shvatim da je rastući mesec prošao i Mesec je opet počeo da se prazni…

Ali tako je to, sad opet čekam da nastavim za nekih 14 dana. Jer bolje je i to nego da poslovi propadnu forsirajući ih onda kad je loš period, kada ništa ne raste nego stagnira.

Nastavite čitanje i videćete da ima i  su BAŠ dobrih strana Meseca u opadanju.

Ispod je isti ovaj tekst čitljiviji, a ovde sam vam spremila isto, to ali u slici. Tako da možete ovo da sačuvate u telefonu kao podsetnik ili
šerujete na netu.  🙂

Inače, ovo je deo lekcije o mesecu iz moje škole astrologije.

Uskoro prestajem da radim časove 1 na 1 preko skype-a,
pa će biti moja škola astrologije biti postavljena na netu u vidu video lekcija sa prezentacijama koja i vi budete dobijali
posle svake završene lekcije.

I nezaboravite da me pratite na instagramu @stella_numerus.
Pa vidimo se i tamo!

Mesečeve faze -Stella Numerus


MESEČEVE FAZE

Mlad Mesec je nešto mlado i novo. Ovo su novi poslovi i novi nesigurni počeci, ali puni potencijala i razloga za nadu. Sada nema velikog uspeha, već su ovo počeci na nesigurnim nogama, kao kada beba uči da hoda. Sada je sve pokušaj i eksperiment koji ne treba podcenjivati. Svaka faza ima svoju svrhu i vrednost!

Kako Mesec raste, poslovi napreduju i donose sve veće rezultate. Naši projekti su sve stabilniji, više iskustva i minuli rad počinje da donosi rezultate. Čak i vegetacija više napreduje i voće bolje zri. Sada pokušajte i one poslove u čiji uspeh sumnjate!

Punjenje Meseca je period kada sve dostiže svoj potencijal. Sada vidimo koje su sve mogućnosti na raspolaganju. Šire nam se horizonti i otvaraju nova vrata. Ovo je faza samopouzdnaja kada imamo prirodan nagon da delamo. Sad ulažemo trud, jer imamo višak energije, pa i volje, i entuzijazma da delujemo i borimo se, sigurniji u uspeh.

Pun mesec je potpuno ostvaren potencijal. Srećno završeni polovi i ciljevi koji donose ispunjenje.

Eto rezultata koji su pun rezultat naših prethodnih aktivnosti. Ovo jeste uspeh ali i obavezuje da se ponovi!

Ovo traje oko 2.5 dana.

I narodna izreka kaže – Svako čudo 3 dana! (sve kratko oduševljava i brzo prođe)-

Opadajući Mesec – Strasti se smiruju, čak i sreća splašnjava. IdeaIno je vreme za blago opuštanje. Živi se od prethodnih uspeha i prethodnih postignuća koja još malo donese po koju šansu i korist. Nije dobro za započinjanje novih poslova, već za kovanje planova.


ZA ŠTA JE MESEC U PADU DOBAR

Pa zapravo je odličan za aktivnosti pri kojima radimo na tome da se nečega oslobodimo i otarasimo!

Na primer: Započinjanje skidanja kilograma, skidanje fleka sa odeće, uništavanje korova, depilacije.

Nadalje, raskida, razlaza, i odlazaka. Završavanje “poslova” sa kojima se predugo već mučimo.

Što Mesec više opada, više stagniramo i lutamo. Ređaju se neuspesi i razočarenja, posebno ukoliko započnemo nešto novo u fazi. Sada niko nema volje niti posebnog entuzijazma ni za šta, pa će i odaziv na naše akcije, očekivanja, molbe i ciljeve biti slab i razočaravajuć.

To ne znači da je ideja loša, već je odabran termin loš! Sada sve završava u fijasku. Što je Mesec manji sve smo umorniji i sporiji. Idealno je za odmor, kovanje novih planova. Odlično je za puštanje imaginaciji, mašti i kreativnosti na volju. Rad u osami i držanju svojih projekata u tajnosti je savet.

Čekati veći Mesec u usponu za realizaciju!

 

Pratite na instagramu @stella_numerus.
Pa vidimo!

2 thoughts on “Mesečeve mene – Mesec u opadanju -Stella Numerus

  1. Meseceve mene su posledica revolucije Meseca oko planete Zemlje. Ovo kretanje se moze pratiti svakim danom i pritom primetiti da Mesec se na nebu pomera od zapada ka istoku (ne racunajuci prividno kretanje neba) i to u priblizno istom pojasu kao i Sunce i planete i svakim danom se izlazi i zalazi kasnije. Ovo kretanje Meseca menja i medusobni odnos polozaja Sunca, Zemlje i Meseca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *