Mars u znaku Jarca


Mars je ušao u znak Jarca i biće tamo do 04.12.2014. Ova je vrlo moćna pozicija Marsa, planete hrabrosti, borbe, inata, snage i libida.  Vrlo je dobra energija za muškarce pre svega dajući im hrabrost  koja proističe ne retko i  iz inata. Ciljevi su definisani i odmah kreće juriš da se zacrtano  i ostvari! Žene će ovu energiju trošiti na vrlo sličan način, dok će previše nežne i pomalo sputnae žene ovu energiju koristiti da svoje ciljeve ostvare preko nekog muškarca posebno ako je  u pitanju njihov ljubavnik. Možda je ovako drsku energiji i bolje prepustiti muškom delovanju jer za njih je drsko ponašanje koje će se morati pokazati ipak prirodnije.

 Mars u Jarcu je sportista, vojnik, arhitekta, stomatolog, hirurg, kao i što predstavlja vrlo mladog biznismena koji razvija projekat koji se moze nazvati pionirskim poduhvatom!  Ako su vam profesije na bilo koji način bliske ovim gore nabrojanim ili studirate ove oblasti, znajte da će svaki trug uložen u narednom periodu dati dobre rezultate. 

Mars je adrenalin, Mars je akcija i reakcija, najavljuje vrlo dinamičan period u godini, kada treba požuriti i mnogo toga pogurati i ostvariti. Ova jesen će ostati  u sećanju mnogima koji će uspeti da dugo prolongirane poslove konačno i završe. 
Mars pre svega  predstavlja mladog  muškaraca , a potom i svakog drugog muškaraca koji je u pokušaju udvaranja ili u ljubavnoj igri. Ovaj period će pomoći mnogim muškarcima da preseku  neku agoniju. Da li  bi želeli da završe neku vezu ili započnu novu? Bilo kako bilo muška energija je sada egzaltirana i njihovi potencijali su sada oslobodjeni. Ovaj period  će pokazati i slabosti nekih veza jer je želja za avanturom kod pripadnika jačeg pola sada naglašena. Ljubomorne scene i ispadi su vrlo mogući  kod ljubavnih parova. Svadje zbog kojih je ovaj put glavni krivac  muška strana biće uobičajene za period do 04.decembra ove godine. Dobra vest  za usamljene osobe, je ta da će lakše naći put do kontakta sa  suprotnim polom. Mnoge veze vodjene snaznom fizičkom privlačnošću biće sada započete!
Najviše koristi i ostvarenih ciljeva od Marsa u znaku Jarca imaće Ovnovi znak i podznak, kao i Škorpioni znak i podznak!  Ne tako loše šanse  će imati  i Jarčevi znak i podznak, a vajde će videti  i ostali zemljani znaci kao što su Devica i Bik.
 Ne baš povoljan period mogu najaviti Rakovima i Vodolijama. Rakovi mogu previše adrenalina očekivati na polju partnerstva i poslovnog i privatnog  ( ovaj period za Rakove može biti dobar samo ako im je potrebno više hrabrosti da neke dogadjaje u svom ljubavnom životu posle dužeg vremena i pokrenu ).
 Za Vodolije znak i podznak je izuzetno loš period pa im se preporučuje da ne čine nikakve nove početke, da ne donose nikakve bitne odluke, i prosto da ne ulaze ni u kakve dikusije i sukobe jer će i ovako u ovom periodu sve već ići  protiv njih.
Vage u ovom periodu mogu očekivati uzburkanu atmosferu u kući. Biće meta napada i osuda nekih članova porodice.  Ako su mladje  Vage u pitnaju, u najmanju ruku biće uvučeni u sukob svojih roditelja i starijih članova porodice.
Svi drugi znakovi zodijaka bi od aspekta Marsa u Jarcu mogli da imaju koristi samo preko članova svojih  porodica,  posebno ukoliko su oni rodjeni  u Marsovom znaku ili podznaku znači pod uticajem  znaka Škorpiona ili Ovna.
                                                                            Astrolog i numerolog: Sladjana Rajevic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *