Mars u vodoliji | Šta donosi a šta odnosi

Mars u Vodoliji Stella Numerus

Šta se od marsa u vodoliji može očekivati

Ako ste u znaku ili podznaku Ovan ili Škorpija sigurno ste već osetili koliko vam je život postao čudan i turbulentan. Od 17. maja od kada je mars u vodoliji, a zašto sam rekla ovo?  Znakom Ovan i Škorpion upravlja planeta Mars koja je trenutno u vodoliji znaku prebrzih i neočekivanih preokreta, stresa, i lepih iznenadjenja ali i ružnih.

S obzirom da Mars vlada ovnovima i škorpionima, on je možda i vladar vašeg znaka ili podznaka. Takav je trenutno u  LUDOM, NESIGURNOM i EKSCENTRIČNOM znaku Vodolije. To znači da vam se tokom ovog perioda obećavaju  veliki prevrati u životu. Toliko veliki, da ako su i drugi teški aspekti  aktuelni trenutno u vašem tranzitnom horoskopu, promene mogu biti stvarno ekstremne. Kao što je slučaj kod mene.
Da pročitate vaše tumačenje a ovu ludu godinu kliknite OVDE.

 

Pogledajte ~ Moj primer

Kada je Mars ušao u Vodoliju 17. maja ja sam na Face-u 19. maja objavila da počinje rolerkoster za ovnove i škorpione znak ili podznak.

Marsu Vodoliji-Stella Numerus                                                       Sa mog Facebook profila

Naravno, ovo se odnosi  i na Vodolije znak i podznak jer je Mars baš u njihovoj kući, u njihovom znaku. Čak sam i rekla da mi ovnovi volimo adrenalin i razna dešavanja. Ipak sam sama sebe iznenadila. Očekivala sam da će se dosta toga interesantnog dešavati oko moje poslovne situacije. Inače, retko sebi gledam detaljno horoskop za nadolazeći period, iako sam znala da  mi je Sunce u horoskopu ( otac ) vrlo ugroženo.

 

Porodična dešavanja

Posle 3 dana kasno uveče, 22. maja stiže mi poziv od sestre gde ona skoro van sebe objašnjava da nam je umro otac. Bitno za napomenuti, on je bio Vodolija – Škorpijon u podznaku. Dakle, i njemu je Mars vladar horoskopa pa mu je njegov boravak u vodoliji je doneo nagli i neočekivan preokret kao i  svima u porodici. Kako se svet okrenuo njemu naravno, kome se sve i dešavalo tako i mojoj sestri bliznakinji koja je isto ovan kao i ja. Nju je vest zatekla u inostranstvu gde radi, pa se na par dana vratila u zemlju zbog sahrane, a taman je pre 20 dana otišla. Tako isto i  drugoj sestri koja podznak Ovan i trećoj sestri koja nema ovu kombinaciju  kao mi ostale. Velika neočekivanost za sve nas u svakom slučaju, otac naprosto umire.

Bez obzira na sva dešavanja uspela sam da ostanem relativno smirena. Kao i u odnosu na SVE ostalo što se dešavalo kasnije, a pročitajte i to. 
Mars u Vodoliju ušao je 17. maja i biće u Vodoliji sve sa okretanjima nared nazad ukupno do 17. novembra. Ja sam Ovan u hroskopu pa mi je Mars naravno vladar i evo njegov to boravak u vodoliji šta mi je već doneo, a šta odneo.

 

I tu iznenadjenjima nije kraj

Još  čudnih i neverovatnih stvari se desilo dok je Mars u vodoliji. Sestra i ja smo na očevoj sahrani čak uspele i da vidimo brata kojeg nismo videla 20 godina!  Na obostrano oduševljenje dogovorili smo se da ostanemo u kontaktu i da se vidimo opet na leto kada bi on došao sa celom svojom porodicom. Medjutim, to je već posle 20-ak dana palo u vodu, jer članovi njegove porodice nisu imali sredjene pasoše, a dok se to sve završi proćiče im godišnji odmori. Intuitivno sam znala da neće ni doći na leto kako je planirano, a ubrzo se eto došlo i do objašnjenja zašto.

Kao što sam rekla sa simbolikom vodolije uvek nešto iskrsne, barem to znam.

 

Poslovna nesigurnost

Pre nego što se sve to sa ocem dešavalo, još u aprilu mesecu, dešavaju se i lepe stvari, ali neodržive. Ja dobijem ponudu da radim za jednu marketinšku agenciju, marketinške poslove koje inače i radim pored astrologije.

U igri su bili vrlo veliki klijenti za koje sam radila. Firma koja prodaje vrlo luksuznu robu. Kako je ovaj prvi posao krenuo, klijent je bio vrlo, vrlo zadovoljan navodno oduševljen mojim stilom pisanja. Još dok sam radila pilot projekat za njih, bili su odlučni da saradjujemo. Tekstove kakve sam pisala za njihov sajt bili su nešto sasvim drugačije, nego dosadni jednolični tekstovi koje su imali do tada. Posle mesec i po dana rada dolazi leto i saradnje se polako gasi. Meni naravno nije jasno u čemu je problem osim moje visoke cene.

Izokola, od saradnice čujem da je u pitanju to da su tražili od druge osobe da pogleda moj stil pisanja i  da praktično imitira moj stil i fazone i da jednostavno tako nešto slično radi ta druga osoba, pretpostavljam za manje pare nego što sam ja zaradjivala.. Naravno ja koliko god da sam bila iznenađena ovom promenom dešavanja, ipak sam naučila da budem prilično pozitivna i flegmana i da kažem “O.K. tako je – kako je, idemo dalje.”

 

 Ludilo se nastavlja

Prilično sam smirena, ovo sve što se izdešavalo, svi gubici  me nisu ostavljali previše mirnom. Ne mogu da kažem da se to spolja videlo, ali ne mogu da kažem da mi je bilo svejedno. Nervirala sam se u sebi.   

Dobijam sledećeg klijenta, takođe veliki klijent, buduća javna ličnost za koju smo radili branding, osmišljavanje njihovog javnog imiža, promocije u medijima i slično. Naravno, kreće priča o njegovom brendiranju, radi se na tom projektu u kompletnom marketinškom timu, svi radimo dan za danom. Dopisivanje mail-ovima, ajmo ovako, ajmo onako.

Moj posao pored ostalog bilo je i da vodim društvene mreže ove osobe, statusi na Instagram-u i Facebook stranici. I tako nešto se i tu okrenulo, ja sma zabrljala, pa mojim prvim predlogom statusa za društvene mreže klijent nije bio zadovoljan. Inače, kad počinjete nekome da vodite marketing dosta se toga bazira na eksperimentu i treba vremena da se uhodate. Uglavnom ovaj posao je prebačen drugoj osobi. Ja sad i dalje radim povremeno u ovom marketinškom timu, al sve je na ledu.

Videćemo kako će se dalje stvari odvijati, poenta za sad je da u Marsa u Vodoliji ne možete da se uzdate. Inače ovaj aspekt se može i prevesti – Kako došlo, tako i otišlo.-  Porodična situacija je neizvesna, situacija u krugu prijatelja vas prilično može uzrujati ( vodolija su prijatelji), polovna  situacija je nestabilna i tako redom.

 

Treba izdržati još više od 4 meseca

Tek je mesec i po dana prošlo od kada je Mars u vodoliji a ja sam već  sve što sam dobila već i izgubila. Dobila sam i drugi angažman, al pitanje je i to. Nešto je situacija opet na ledu, šta će sledeće biti ne znam ni ja. Uglavnom ono što je bitno bez obzira da li idete uzbrdo ili nizbrdo. Da li ste u fazi uspeha ili neuspeha, jako je bitno da nikada ne odustajete, da nastavite dalje.

Trenutno sa ovim marsem u vodoliji ne možete ni za šta da se oslonite, ni za šta se ne držite  čvrsto, jer će baš to da se izmakne.  Sada ne postoji sigurnost, ni čvrsto tle na kojem stojite, ne postoji sigurnost, ne postoji  ni u porodičnim odnosima,  ne postoji sigurnost ni u ljubavnim odnosima, ne postoje sigurni posao na koji možete da računate. Sigurni saradnici nisu sigurni, da će biti vaši saradnici i u narednih nekoliko meseci?

Sve što se desi za vreme ovog rolerkostera ići će gore pa dole. Sve što se desi danas, može trajati narednih 20-ak dana, mesec -mesec i po dana, i priča će vrlo brzo biti završena. Svesna sam sadašnje situacije i zato kažem i vama, koji ste ovnovi, škorpioni pa i vodolije u znaku ili podznaku,  izdržite!  Tek  je mesec i po dana prošlo od kako je Mars u vodoliji. Treba izdržati još 4 meseca. On ( mars ) će biti u vodoliji kao što sam rekla do 17. novembra. Izdržaću valjda, a izdržite i vi!  

 

Javim se povodom novih dešavanja, možda čak i povododm istog ovog aspekta.
Pozivam vas koji imate svoju priču i pouku u vezi s ovim aspektom da ostavite komentar sa vašim efektom ovog aspekta.

Čujemo se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *