Mars u Škorpiji

 Još 27. jula smo dočekali da Mars posle 6 meseci boravka u Vagi ( gde je nekako nemoćan ali ne obavezno i loš ) predje u znak Škorpije  u svoju kuću, gde je naravno gospodar!  Svaka planeta se u znaku kojim gospodari zadržava se  daleko kraće nego u znakovima u kojima je nepoželjna.  Kao da patnja duže traje od sreće, pa tako je i u ovom slučaju. Boravak Marsa u svom znaku će najviše koristiti Ovnovima, znak ili podznak i Škorpijama znak ili podznak. Koristiće im iz razloga što su u prvoj polovini godine mnogo toga pretrpeli i preziveli,  mnogo se mučili i borili, ali kao da nisu uspeli da dobiju bitku. Sasvim je druga priča sa Marsem u Škorpiji. Za sve  šta se bude borio, ukoliko ta borba bude poštena, oni se izaći kao pobednici i to bez loših posledica za kasnije. Sve što budu radili na silu ili manipulativno, ili previše brzo nepromisljeno, takodje će im na kratko dati dobre rezultate, ali sa lošim posledicama, pa se priča na kraju ne bi završila dobro kao što se želelo.
 


Inače Mars u  Škorpiji voli rizik, on je ratnik, voli adrenalin. Što je situacija izazovnija, to je njihova volja jača. Vrlo interesntni obrti će se dešavati u poslu, posebno u sferi zarade kao i u ljubavnim odnosima.  Posebno novo oformljenim vezama i onim vezama gde je fizička privlačnost izuzetno jaka. Zato kaze, sada treba razmisliti da li uložiti neki kapital u odredjeni posao , kupoprodaju ili da li uzeti kredit uopšte. Takodje osobe koje ste tek upoznali,  a jaka fizička privlačnost vuče u vezu, ipak treba malo razmisliti i možda od veze koja tako burno počinje, ne očekivati previše, mozda čak ni ne potraje. Ali svemu treba pristupati svesno i trezveno, hrabro ali i sa svesću o mogućim posledicama. Odluka je uvek vaša!

Šta nas čeka od  27. jula do 14. Septembra?


Dobar period na svim poljima za znak i podznak Ovan, kao i Škorpije znak i podznak.
Bik,  znak i podznak – Nagle promene u partnerstvu i braku, sastanci ili rastanci.
Previše posla ili potpuno nov posao za Blizance znak ili podznak.
Rak,  znak ili podznak – Ljubavni susreti-veze, zabave, kao i uopšte aktivan period.
Lav znak i podznak trpi nemire u kući, porodici, ali i obnovu.
Devica znak ili podznak uspešno završavaju sredjivanje dokumentacije. Moguć i put.
Dobre zarade za Vagu znak i podznak.
Težak, loš period za Strelčeve znak i podznak. Fijasko, pogrešno usmerena energija,  pa otuda i gubitak.
Jarac znak i podznak će  vrlo uspešno definisati svoje planove, uz pomoć prijatelja dolazi i uspeh, al jednog se prijatelja i pripazite!
Uspeh i napredovanje u karijeri Vodolijama znak i podznak. Uspešan period, ali moguć i konflikt u poslovnom okruženju zbog vaše neobuzdane ambicije.
Ribe znak  i podznak će se malo razbuditi, živeti aktivnije, čak i uspesi u studijama, zatim  sa strancima, i  putovanjima van zemlje.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *