Mars u Ribama


 Ovo je večiti  sanjar!   Njegovi  postupci  su večito drugima  nejasni  i  nedefinisni.   Mars u Ribama ima svoje, možda tajne motive. Možda tajna  nije toliko zlonamerna,  prosto je nekada u pitanju neki njegov san koji ne mora ili ne želi  da deli sa drugima. 

Interesantno je  to da  svaka planeta  koja se nalazi u znaku  Riba,  nas prisiljava na tajnu,  jer ako otkrijete namere,  ciljeve, stremljenja,  koja odredjena planeta  u  znaku  Riba predstavlja, želja – energija gubi na snazi i do realizacije ni ne dolazi!   Takodje i  svaki aspekt  bilo koje planeta sa Neptunom,  planetom  Riba govori  to isto.    
  –  Venera u Ribama insistira na tajnoj ljubavi.   
  –  Merkur u Ribama na tajnoj informaciji , ( ako neke lepe vesti čekatate, nemojte da  pričate drugima dok ih ne čujete ).   
  –   Sunce   u  Ribama sanja  o  uspehu,  ali ga teško ostvaruje,  posebno ako planove iznasi  u  etar.    
   –  Tako isto i Mars u  Ribama,  potpuno gubu na snazi ukoliko je cilj usmerenja njegove snage objavljen drugima.   Svaki princip predstavljen odredjenom  planetom koji je  je u dimenziji  osetljivog,  tananog, delikatnog  predstaljen je znakom Riba,  pa mora da ostane u vašoj glavi i  vašem  srcu  dokle se u potpunosti ne ostvari! 

Negativnija strana  Marsa u  Ribama su profesije koje su tajna same po sebi.  Špijunasa, rad u vojsci , policiji, na tajnom zadatku.  Mars u Ribama je opis klasicne  vojne tajne.

   Da ne mistifikujemo priču oko Marsa u Ribama, situacija je stvarna  i  logična.  Kod običnih ljudi Mars  u Ribama  predstavlja volju koja je slaba, nedovoljno samouverena, nedovoljno koncentrovana energija  stidljive ili skrome osobe, koja se lako zna zaplašiti.  Pa ako pri tom o svojim stremljenjima nekom pričate, dovoljno je samo jedna nečija negativna reč, negativno mišljenje ili procena da to ne može, da to neće uspeti ili da je ideja loša i da vi nemate šansi, pa da vam potpuno uzme energiju, ubije vas u pojam  i  potpuno  vam otme  svu moć da san ostvarite.

    Bez  obzira na to što možda u svom horoskopu nemate  Mars u znaku Riba,  dokle god  je Mars u Ribama a trajaće do 20 Februara,  Vi svoje ciljeve od krucijalne vaznosti, nemojte deliti ni sa kim, ako ste sami sebi  dragi  🙂

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *