Mars u Raku od 24. 06. – 09.08. 2015.

   
Mars se nalazi u znaku Raka gde je izgnan,  prognan. Ovo  je kao nož u vodi,  zardjao, pokazuje loše dejstvo  pogrešno.  Mars je agresivnost, nepažnja, nesmotrenost, bes a Rak je porodica. Takodje Mars u Raku je smrt od vode, davljenje.    U poslednjih par nedelja svedoci smo čestih slučajeva davljenja dece u rekama. Čak i u krugu njihovih porodica!  Mars u padu u Raku nam govori da oslonca nema, pomoć ne stiže na vreme, dockan! 
 
   Mars u Raku je takodje porodično nasilje posebno nasilje  muškaraca nad ženom i decom. Čak i žena nad sopstvenom decom!  Oni najmanji najslabiji i najnezaštićeniji su zrtve okrutnosti  i to svojih najmilijih.


U natalnom horoskopu  Mars u Raku je loš i u  muškom i u ženskom horoskopu. U muškom stvara neku vrstu neizgradjene muškosti kao rezultat prevelikog titranja od strane mame ili bake, što rezultira psiholoskom kastracijom tog muškog deteta.  Kasnije u odraslom dobu sve rezultira time da ovaj muškarac postane porodicni nasilnik. U ženskom horoskopu muškarci iz njenog života idu iz krajnosti u krajnost od  papućica  preko  emotivnog manipulatora  pa čak i do  nasilnika.  Inače ove osobe su vrlo predane  svom poslu i sticanju ( primer – Novak Djoković ), mogu u kuću mnogo da unesu, ali ako nisu dovoljno porodični ljudi znaju i da budu raspikuće.


Šta će doneti vašem horoskopskom znaku
   
Vrlo je loš period za Ovnove znak ili podznak, takodje za Škorpione znak ili podznak.  Nasuprot tome Rakovima znak ili podznak može biti i loše ali i dobro.  Mars može dati energiju koji obično nemaju, hrabrost koju obično nemaju i entuzijazam. Mars im pomaže da ne sumnjaju u sebe. Daje im samopouzdanje i motivaciju, posebno ako se motivacija vezuje za mladju mušku osobu ako o ljubavnom životu govorimo.  U poslovnj sveri znak ili podnzak Rak može očekivati i pokretnaje novih projekata, ali i probleme sa saradnicima i radnicima, nadredjenim i podredjenima. Problem u odnosima, na snazi je u svim smerovima.

Ovnovi znak / podznak mogu imati porodičnih problema, kvarove u kući i popravke, renoviranje , ali i porodične svadje.

Bik  znak / podznak treba da ode na kraći put. Može  i imati svadju sa mladjim bratom ili  sestrom.

Blizanci znak / podznak se bore za neku  zaradu. U ovom periodu mogu i dobiti posao na  normu, gde se zaradjuje po učinku, na procenat itd.

Rak znak / podznak je ugostio Marsa pa im nije lako ali ima tu i rada na kuci u kuci, renoviranja, porodičnih obaveya kao i ljubavnih dogodovština!

Lavovima   znak / je podznak  vrlo loš period u dok je god Mars u Raku,  ali ih spašava Jupiter u njihovom znaku.  Oni ne bi trebali da prave nikakve rizike niti ulaganja pa ni nove početke sa potpuno novim osobama u svoj životu trenutno.

Device znak / je podznak  neka se trenutno pričuvaju prijatelja, posebno muških i mladjih.
Vage,  znak / podznak će imati poslovne uspone i izazove. Ali i svadju sa jednim roditeljem.
Škorpije  znak / podznak očekuje duži put u udaljenije zemlje al ii problemi sa fakultetom ako studiraju.
Strelčevi znak / podznak su generalno u lošijem periodu dok je Marsu Raku. Borba oko nasledja, alimentacije, kredita, je na snazi.

Jarcevima   znak / podznak je trenutno izazovan period u ličnim i partnerskim odnosima.

Vodolije znak / podznak imaju zdravstvenih problema ali tu su i izazovi na poslu. Previše se radi.

Ribe znak / podznak srecom pa imaju interesantne ljubavne obrte, udvaranje kao i  dosta izlazaka i lepo provedenog vremena sa prijateljima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *