Kakva će vam biti 2015. godina, ako ste BIORITAMSKI BROJ 5

Ako ste BIORITAMSKI BROJ 5  ,  Vi se 2015 god nalazite u  ličnoj godini broja  4
Evo vas u godini koja je ništa drugo do godine u kojoj kušate ono što ste sami sebi pripremili u prošloj godini 3- ke. Koliko ste se jako zaleteli prošle godine, toliko ćete jako ove godine udariti u zid!!! Dugove koje ste napravili prošle godine ćete plaćati najmanje godinu dana, ali ova će vam biti najteža. Ovo je godina otrežnjenja i spoštanja na zemlju, sa jačim ili slabijim padom, zavisno od vašeg ličnog temperamenta!
 
 
Problemi i odgovornosti će vam tako teško pasti, da posle nekoliko meseci ove godine već nećete više verovati sebi šta vma se to sve dogadja. Negovanje bolesne osobe, obično ležećeg pacijenta će vas prilično opteretiti. U najmanju ruku vaše zdravlje je u padu, imunitet tokom godine biva toliko oštećen da ćete se osećati slomljeno psihički i fizički.
Dodatan problem pravi mogući gubitak posla nekog člana vaše porodice ili vas lično, pa će kućni budzet pritom još više trpeti. Ova godina je pomalo nalik na godinu 2-ke, utoliko što se moramo naći pri ruci ljudima kojima je naša podrška neophodna, pa čak i ako nismo u mogućnosti ni sebi smima da pomognemo što je u ovoj godini upravo i slučaj!
 
 
 
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *