Kakva će vam biti 2015. godina, ako ste BIORITAMSKI BROJ 3

Ako ste BIORITAMSKI BROJ 3  ,  Vi se 2015 god nalazite u  ličnoj godini broja 2

Vi ste u prošloj godini 1-ce morali započeti nešto sto ove godine donosi korist čitavoj vašoj porodici. Planovi se grade po pitanju poboljsanja uslova života, sredjivanja nekretnine, i poboljšanje stambenih uslova. Sve što radite ove godine radite zarad boljeg i udobnjijeg života vas i vaše porodice.
Mladim ženama se budi majčinski instinkt pa planiraju radjanje, posebno kao bi im to bilo prvo dete, ili ako imaju već jedno dete starije od 7 godna. Starije žene maštaju o tome da postanu bake! Mnoge žene nastavljaju svoju karijeru koje su započele ili prelomile prošle godine, pa sa više ili manje muka uspevaju da drže pozicije. Osećaj za biznis je ove godine dosta jak, vi znate da osetite šta ljudima treba, i kako im predstaviti svoj proizvod ili uslugu. U ovog godini razmisljate kao široke narodne mase, vi odražavate stav javnog mnjenja!
Ipak je ovo pre svega godine ličnih i porodičnih problema, posebno onih koji se tiču naše majke ili starijih žena kojima treba naš oslonac i pomoć. Bavljenje starijim ženama , decom i kućnim ljubimcima je ono čme se osobe u ovoj godini najviše bave, ne samo zato što im je sada posao ušao u relativno mirnije vode, nego i zbog toga što su okolnosti prosto takve!
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *