Kako se tumači numerologija

Znam da svi vole da vide kako numerologija radi i kako se tumači. Evo jednog primera gde smo na Facebook-u i Instagram-u. Objašnjavala sam mesec April dok smo prolazili kroz njega. 

April 2020. numerološki je bio mesec broja 8; a ovaj broj i njegovi ciklusi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Pogledajte!

April 2020- Stella Numerus

April je bio u energiji broja 8 i samim tim aktivne energije!  Razne borbe oko aktuelnih događaja, su se dešavale sećate se : korona, izolacija…

8-ca je vojska i policija, a tad su ove profesije bile dosta aktivne zbog postojećih okolnosti. U aprilu su bile još aktivnije. Prosto su događaju tada “proključali.”

Kako se nalazimo u godini 4 ( bolesti disciplina, izolacija) a u mesecu 8 ( militantne profesije i održioci reda) mislim na policijski čas, to smo i dobili. Kontrolu (4-ka) uz pomoć policije (8-ca). To se nastavilo i bivalo sve intenzivnije. Inzenzivirali su se i sukobi građana sa policijom. 

Kad su životi nas gradjana u pitanju mi uvek trebamo ovu jaku energiju koja predstavlja  disciplinu i rad, da upotrebimo za svoje potrebe, i nervozu i bes izbacimo nekim predanim i teškim radom.

Da stvar bude ludja tada se nije radilo pa izbaciti tu energiju je bilo skoro nemoguće. Energija je bila zaroljena,blokirana ( zarobljena energija je kominacija 4-ke i 8-ce).

Bilo je jasno da će ova godina je biti vrlo teška jer je u pitanju godina Saturna što je broj 4 u numerologiji.

Ono što izlazi na površinu u najtežim vremenima su i najbitnije stvari. Realno stanje stvari ispliva pod pritiskom i teretom problema koji se trpeo ili prikrivao. Kako smo u godinu 4-ke a u aprilu smo bili u mesecu 8-ce, mogli ste da vidite bunt (8-ca) protiv sistema (4-ka).

Ova kombinacika je isto što i aspekt između Saturna i Marsa u astrologiji, dakle bilo je vrlo, vrlo napeto! S jedne strane raste pritisak, a s druge pritisak pokušava da se oslobodi, stvarajući erupciju baš kao i kod vulkana!

Dešavanja u svetu

Borba protiv Novog svetskog poretka

Na svetskom planu vodi se borba protiv novog svetskog poretka. (Red, poredak br.4) je inače djavolji projekat (4-djavo).

U svakom slučaju April je bio najburniji mesec do sad. Borba se vodi bukvalno na svim nivoima, ako pratite događaje u zemlji i u svetu.

Rusija i Amerika su obe objavile rat Novom svetskom poretku i počela je otvorena borba protiv satanizma. Ovo nije naivna priča niti za smejanje. “Ljudi” koji su u ovim kultovima, obično su najmoćniji i na položaju. Pritom su ekstremno agresivni i nasilni.

Ono što se tokom godine radilo a ubrzalo tokom aprila meseca je hajka na pedofile, na lanac kidnapovanja i krijumčarenja dece suda po svetu posebno u americi se kolko tolko razbio.

Na globalu u mesecu 9-ke tačnije u maju mesecu najveća “zaplena” dece se desila u New York-u gde je 35.000 dece nađno i oslobodjeno, iz ralja kriminalnog lanca. Krijumčarenje dece i beba je praksa koja traje jako, jako dugo, samo se o otme nije pričalo. Krijumčarena deca su trebala kao i obično da posluže u ritualnim satanističkim orgijanjima i svirepim mučenjima. Gde na kraju bivaju  ubijena i žrtvovana satani.

Ove informacije teško padaju nekome ko nije u toku s ovim tematikama. Međutim, vrlo je potrebno bio da spomenem i to jer ja pratim ove tematike, a nalazimo se u godini koja se sa time obračunava.

Jedino što mi je drago je da se u ovoj mraćnoj godini Saturna ( demona) razdanjuje sve tako što se čisti i rade se najteži poslovi a to je rešavanje ovako ekstremnih problema koje sve države i vlade prikrivaju i samo guraju pod tepih!

Teška je godina. Može se očekivati da bude još luđe negde krajem avgusta a posebno tokom septembra. Ali to nije tako loše za one koji to nisu zaslužili. To je najbitnije za znati. Jer 4-ka udara tamo gde je najviše nakupljenih grehova i grešaka, pa takve ljude obara.

Ne znam koliko ste u toku da je hajka i na veliki broj holivudskih zvezda koje su takođe redovni učesnici u ovih rituala sa iživljavanjima na deci?  Još gore što se time hvale po društvenim mrežama?! Zato su svi ovi Holivudski, nazovi zabavljači najavili štrajk protiv Donalda Trampa, jer je počeo sve njih koji su deo satanističkog kulta i protiv kojih postoje dokazi da ih hapsi.

Tako da bez brige, tokom godine svako će dobiti koliko zaslužuje, nadajmo se. A nada poslednja umire.

Kurs Numerologije

Bio je ovo malo teži tekst za čitati, znam. Ali videli ste delimično kako se tumači godina i mesec u kojima se nalazimo. Ima tu još mnogo toga za naučiti i reći…

…Pa ukoliko ste zainteresovani da i vi naučite numerologiju, više  o kursu možete pročitati OVDE, ili mi se javiti mail-om!😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *