Duple cifre u numerologiji

Što se tice duplih cifara  tipa 11/ 2 , 22/ 4, 33/ 6  i  tako redom……..   su brojevi koji imaju dupliranu svoju osnovnu energiju, pa to se podrazumeva, ali njihov zbir nam takodje govori cimu ta duplirana  energija i ta odredjena preteranost u karakteru  vodi i kakvi su njeni rezultati.  U numerologiji su ti dupli brojevi jako bitni i jako je bitno iz kojeg broja se sastoji taj poslednji broj. Ja sam na primer u krajnjem zbiru mog datuma  31 = 4 to je bolja 4-ka  nego ona  4-ka koja proizilazi  iz 22-ke.
 

Kod primera broja  11  imamo jako moćan broj.  Ja sam primetila da su u pitanju ljudi željni uspeha na neki nain. Ambicija je naglasena, ali znaju i da budu nekako skloni krajnosti. Nesto pokusava da se naglasi kod ovih osoba.  Kada  se predaju nekom cilju onda dolazi do dosta dobrog materijalnog uspeha sto 2- ka i hoce da da. To je ono sto sam ja videla ovako u praksi.

Zbir od  11 =   2 -ka    ima slicnosti sa zaradom i Bikom, vrlo logicno, jer je Mesec EGZALTIRAN u Biku, a i Jupiter je egzaltiran u Mesecevom znaku ( Rak ), zar ne?

Nastavak o broju 22 u numerologiji , mozete procitati   ovde. 

  
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *