Danas je dan u broju 9 – Završetak jednog procesa

   Današnji dan ima za misiju da završi nešto što smo počeli tokom meseca ili nešto što “se dugo vuče”.  Energija broja 9 nema entuzijazma niti snage ni volje da započinje nešto,  novo.  Ali neopisiva želja da nešto završi i da konačno može da se odmori je jedino što vam sada daje snage da trošite svoju energiju.  Želja da se otresemo svega što nam je dosadilo i što nam dodje kao prtljag na ledjima jedino daje adrenalin i volju. Ovaj broj predstavlja tačku na kraju rečenice!
   Ovo je dan za sanjare.  Eh šta bi bilo , kad bi bilo… Takodje sada je svest je na najnižem nivou a kontrolu preuzima podsvest.  Inspiracija i ideje naviru iz zakopanih delova našeg uma.  Danas ćete imati fantastičnu viziju ali nemojte ništa započinjati, zabeležite ideju, nacrtajte ako ste malo talentovaniji, pa sačekajte neki dan kada budete imali snage i volje da ovu viziju materijalizujete.

Posebano je cilja ovog broja od nečega ružnog , napraviti nešto lepo, od nečeg što je odslužilo svojoj osnovnoj svrsi dati novi život i novu svrhu.


   Takodje danas se bude  stara sećanja, nešto što mislimo da smo zaboravili. Neki miris,  neka scena može nas podsetiti na neki nebitan dogadjaj od pre 20- ak godina. Memoija može da oživi slike iz našeg detinjstva, ali  i da oživi stare strahove i traume. Ovo je dan slabosti, pa slabosti preovadjuju. Kako je svest zatamnjena tako nam je i koncentracija vrlo slaba. Gomila grešaka i nesporazuma može da nastane iz naše nesmotrenosti. 
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *