Danas je dan u broju 7 – Iznenadjenja i obrti

Današnji dan ima neke svoje ćudi. Ne možete ništa da pranirate, sve ide kako ono hoce!   Planovi padaju u vodu ili  u najboljem slučaju dogadjaji dobiju neku drugu formu od planiranih. Sve što mislite da je sigurno, dogovoreno i dobro osmišljeno se izvrće u peh ili odlaganje. Sve što mislite da je propala priča , od čega ste digi ruke, pada vam u krilo ko iz vedra neba, pa u tom slučaju ovaj dan predstavlja pozitivno iznenadjenje.

 Savet za  ovaj dan je:  Očekuj neočekivano!
Inače broj 7 predstavlja i velike prelome sudbine, ponekada čak i velike stresove, i sve to da bi nam se sudbina promenila i dobila neki potpuno novi tok.  Ukoliko volite izazove i ne volite rutinsku svakodnevicu ovo je dan  za vas.  U 7- ci će ljudi skuvati staro jelo u u najnovijoj verziji. Želja za eksperimentima je vrlo naglašena. 

Ljude nemojte danas držati za reč ,pa makar bilo šta da je dogovoreno.  Običan dolazak na kafu može da padne u vodu , u tom slučaju, doćiče vam neko koga ne očekujete.  Dobićete i sami ideje kako da iskočite iz šablona i provedete dan na neki drugi način.  Ili će vam se to desiti milom ili silom, a vaše je da budemo spremni na sve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *