Dan broja 3 – Gradjenje kule u oblacima


Za današnji dan je najbitnija činjenica da sve što se planira pokušava, želi ostvariti sve se radi na velike komade! Nikakve sitnice danas ne uspevaju. Zapravo tokom današnjeg dana ljudi će imati snage i volje da odrade ili započnu neki bitan veći posao za koji bas i nisu imali volje prethodnih dana. Sve ono što vam je delovalo kao poduhvat za koji vam treba snage, entuzijazma i energije. Sve ono za šta ste čekali povoljno raspoloženje i stanje svesti  da bi ste mogli da prionete na taj posao,  danas je vreme!  Evo i ja sam se konačno nakanila da pišem jedan poveći opširan tekst koji je dugo u planu 🙂   Svako će prionuti na onaj posao kojim se inače bavi ali, je deo posla odlagao za period kad bude imao više volje! 😀

Ako se neko bavi trgovinom, paradoks današnjeg dana je u tome što će pre prodati nešto sto je skuplje nego nešto sto je svima pristupačno. Ako tražite pomoć ili uslugu od nekoga, a nije baš u pitanju nebitna sitnica, danas je to više moguće nego sto je to biti  sutra!  Posebno je bitno da u današnje akcije uključite više od dvoje ljudi, znači troje ili više!

                         Škola astrologije

Naučite sve o astrologiji, izradi i tumačenju natalne karte- životnog horoskopa! Kurs traje 4 meseca (dinamika kursa jednom nedeljno). 
U toku trajanja kursa redovno proveravamo vaše napredovanje i radimo proveru stečenog znanja po zavrsetku svakog nivoa.  

Kurs se održava  u centru Beograda, Makedonska 21, u prestižnom edukacionom centru  koja je već 14 godina sa vama.  Školu vodi  astrolog Stella Numerus.
Škola BAYcom, garantuje kvalitet.


Informacije 
–  mail     :  sladja.ra@gmail.com
– telefon     :  065 337 50 89.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *