Danas je dan u broju 4 – Što se mora nije teško


Današnji dan je težak za neke nove početke ili za bilo šta za sta je potrebna hrabrost. Ipak je vrlo dobar dan za odradjivanje težih poslova koje si moraju uraditi kad tad, da bi smo mogli da nastavimo dalje, a da se pritom ne saplićemo o neuradjen posao koji nam se nagomilao. Što je posao teži ili prljaviji to više pogoduje ovom danu….Veliko spremanje u kući, fizički poslovi, izvodjenje završnog računa, donošenje konkretnog zaključka i teške odluke.   Ponekada čak i odlazak kod lekara bez obzira što ste baš vi osoba koja takve “šetnje” izbegava,  jer ovo je broj koji nam govori da smo došli do nekog zida,  koji traži da spustimo nos i prihvatimo situaciju takva kakva je.
Nijedan plan ne uspeva odejdnom , to je današnja lekcija. Nešto ćete morati da pokušavate iznova  i iznova da bi ste shvatili gde je kvaka i naučili lekciju te stekli prekopotrebno iskustvo.

Sutra će vam biti drago zbog posla koji ste odradili danas. Novac nemojte pozajmljivati ni vi od nekoga niti vi nekome, jer će taj novac teško vratiti odakle je krenuo.  Ako dajete danas onda dajte tako da  se odreknete za nečije dobro,  ali ne smatrajte to pozajmicom ili uslugom. Ne smatrajte tu osobu vašim dužnikom.  Ako shvatite situaciju kako ne treba imaćete mnogo štete , možda čak i finansijskih gubitaka. Zato kažem danas dajte toliko koliko možete da se odreknete.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *