Veliki Godišnji Horoskop za 2018. godinu

Stella Numerus. Veliki godišnji horoskop za 2018. god

Pripremila sam vam Veliki Godišnji horoskop za sve znake.

Molim vas da radi lakšeg podudaranja čitate predvidjanje za vaš znak a posebno za svoj podznak. Sve najbolje i srećni vam praznici!

 

Veliki deo vasih dešavanja ove godine zavise od Jupitera u znaku Škorpije.

Pročitajte šta vam on donosi i u ovom tekstu. Jupiter u Škorpiji

 

Ovan 

Ovnovi će imati jednu od najbitnijih godina u svom životu. Ono što se njima dešava ove godine u astrološkom smislu dešava se jednom u 30 godina. 

Možda vam neće mnogo značiti podatak da se Saturn nalazi u vašem polju posla karijere i životnih dostignuća. Recimo to jednostavnije. Ulazite u boks meč i kreće vaša lična borba. Ovo je godina kada ćete uspeti da formulišete sopstvene prioritete za narednih deset više godina u vašem životu.  Prekretnice koje se dešavaju u vašem životu su promene kakve se dešavaju svega par puta za života prosečnog čoveka. Neki će  da pronađu svoj životni i profesionalni put.  Drugi će prvi put doživeti da izgube tlo pod nogama.  

 

 Posao 

Posao koji ste radili godinama ili decenijama, status koji ste imali u društvu potpuno se menja za 180 stepeni.   Tendencija je  da oni koji su sve imali sada doživljavaju velike gubitke. Nasuprot njima oni koji su mnogo marljivo uradili prethodnih godina i decenija bez velikih rezultata doživeće apsolutan prodor na određenom poslovnom polju i karijeru u kakvoj nisu ni maštali. Sve ono što ste naučili u vašem životu do sada na neki specifičan način vi ćete ugraditi u vašu buduću profesiju. S obzirom na to da vam u narednih dve i po godine polje društvenog statusa izuzetno moćna prikazano,  vi ćete uspeti da stvorite jednu bazu za budućnost.  Ono što radite ove godine sistematski će vas dovesti na sam vrh vaših životnih dostignuća.  Upravo ste u najboljim godinama svog života.  Čak i ovnovi koji nisu ambiciozni uspeće na neki način da osvoje nešto što je njihova životna sigurnost za budućnost. Neki ovnovi će izgubiti  oslonac osobe i sigurnost koju su godinam  imali.   

Treba napomenuti i to da je planeta koje daje Jupiter kod vas ove godine u polju novca, ali novca drugih ljudi.  Šta ovo zapravo znači za vaš posao?  Ukoliko radite sa ljudima ovo je njihov novac. Ukoliko radite pružajući neku neki proizvod prodaje proizvod ili usluga   ovo govori da će ti biti vrlo dobro plaćeni za svoj rad.  Takođe ili sa kojim ulazite u kontakte  možemo reći da su vrlo situirani. 

 

 Ljubav 

Kada je ljubav u pitanju. Ono što sigurno mogu reći to je da ćete imati vrlo jasnu viziju kakvog partnera želite i šta želite sledeće od vašeg ljubavnog života.  Nikakve kompromise nećete prihvatati.  Tražite partnerku ili partnera  sa kojim ćete živeti onako kako ste vi tačno isplanirali.   Mnogi će tokom narednih godinu dana ući u ozbiljnu vezu. Ili će promeniti bračni status . Osobe koje su dugo godina u braku i gaje nezadovoljstvo svojim brakom donose odluku da stvori bazu za novi život i za svoju nezavisnost jer nekako planiraju da iz braka izađu.

Oni koji do sada nisu bili u braku skloni su da za svoj sledeći životni cilj postave ulazak u brak i formiranje porodice. Ove godine ništa nije sivo, vama je sve ili crno ili belo. Tako ćete postaviti stvari u svom životu da ćete vrlo lako organizovati sebe svoj život,svoje planove.  Prosto će ti neke stvari staviti levo neke desno i tako ćete po sistemu eliminacije napraviti beskompromisan plan za svoj budući život.  

Starijim pa čak i mlađim ovnovima ove godine savetujem da odmore kada god mogu jer će vas život cediti do maksimuma. Moraćete da skupljate snagu za nove dogadjaje svaki put kad bude zatišje pred buru.  

 

Bitni termini u godini

 -Što se bitnih termina u godini  tiče shvatite ozbiljno da je period od 18.Marta  do 16. maja  najbitniji period u godini vama za posao. Ovo je period uspeha vi ćete biti apsolutni vođa i neko čije se mišljenje i reč poštuje. Dobićete veliku odgovornost sa kojom treba izaći na kraj. Odgovornosti koje dobijete u ovom periodu 2017. godine će vas lanasirati na sam vrh uspeha. 

-Jako bitan termin za ljubav i život ovnova su dani pred kraj maja i dani oko samog početka juna meseca. Tokom ovih dana dešavaju se velike šanse za druženje, ljubav i lepe nove početke na planu muško ženskih odnosa. Vaš ljubavni život sad može dobiti na punoći, i potpunom ostvarenju željenog.  

– Loš period za ljubav ovnovima je od 11. februara do 7. marta.  Ovo je period kada ćemo se nuditi samo veze koje su čudne, tajne i nedefinisane.  Ne postoji ni jedan oblik kvaliteta i sigurnosti koju veze  počete u ovom periodu nude. Za one koji su već u vezi ovo je vrlo loš period za vezu. Rizik za razdvajanje partnera šta god da to znači u  vašem ljubavnom životu trenutno. 

 

  Zdravlje 

 Zdravlje  će ovnovima biti  još jedan od prioriteta ove godine pored posla.  Mnoge ovaj će imati velikih zdravstvenih iskušenja i problema posebno onih koji iza sebe rekli da nikada nisu bili bolesni.  Oni koji već imaju raznih zdravstvenih tegoba imaće mogućnost da dođu u kontakt sa izuzetnim stručnjakom u svojoj oblasti.  Pa će tako povesti računa o svom zdravlju.  

 

 Moto: Glavni moto za ovnove ove godine je -Disciplina.  Ovo će se posebno onositi na Ovnove  koji rešavaju neki problem vezan za svoje zdravlje kao i za svoj posao. 

 

  

Bik  

 Početak revolucije za bikove! Ove godine Uran ulazi u vas znak što je početak velikih više godišnjih promena u našem životu. Ovaj uticaj će osetiti samo bikovi rodjeni na početku znaka. Želja za potpunim životnim obrtajima će bikovima rodjenim na kraju aprila doneti neverovatnu nestrpljivost i nervozu. Ali ne žurite jer će svega tek biti. 

 Bikovima  će Saturn, možda najmoćnija planeta u Sunčevom sistemu ove godine otvoriti vrata ka inostranstvu.  Koliko god bikovi bili ljudi koji vole Status Quo sigurnost i stabilnost, i koliko god da spadaju u ljude koji ne vole da idu daleko od kuće i ne vole da putuju toliko će ih ova godina nagnati da sve svoje misli i planove povezuju sa inostranstvom ili ljudima iz inostranstva.  Hteli – ne hteli mnoge vaše poslovne aktivnosti će biti povezane sa strancima i na kraju u poslu sa strancima ćete i završiti. Čak i neki privatni ljubavni život će imati elemente i uticaj koji dolazi iz daljine.  Mnogi bikovi će da budem sasvim iskrena imati probleme sa prijateljima i rođacima iz inostranstva kao što će imati velikih iskušenja sa strancima sa kojima poslovno saradjuju.  

Studentima  bikovima takođe treba napomenuti da je ovo što se  njihovog studiranja tiče za njih godina – Biti ili ne Biti.  Ili ćete se skoncentrisati na fakultet i studiranje ili ćete od ove priče odustati. Naravno da je moj savet ne odustajanje  već  ozbiljna reorganizacija  i daleko veća disciplina nego što je to do sada bio slučaj.  Rešite se nekih težih ispita kako god makar i sa lošijom ocenom. 

 Ono što treba napomenuti je da vam se sva vrata otvaraju i zatvaraju u kontaktu sa strancima.  Zaključak za ovu godinu je da će se vama vrata daljine i otvoriti il zatvoriti.  Oni bikovi koji su do sada normalno živeli radili u saradnji sa strancima upravo padaju u fazu kada se ta priča završava.

Neki bikovi će čak i za svagda završiti saradnju sa a strancima sa stranim zemljama i komunikacijom sa ljudima iz daljine.  U najmanju ruku stvoriće se jedna pauza jedna problematika koju će trajati dve i po godine u odnosima sa ljudima iz daljine.  Nasuprot ovim bikovima oni koji su živeli radili isključivo u okvirima svoje zemlje,  bez naročitog kontakta sa strancima i drugim zemljama upravo će doživeti drugačiju sudbinu.  Nekim okolnosti njihovi poslovi će svi voditi ka inostranstvu da ne kažem da će bikovi ići da žive i rade u inostranstvu ali u najmanju ruku neki rad za strance i saradnju sa inostranstvom mogu da obećam.  

 

 Ljubav 

Treba napomenuti  da će bikovima prioritet ove godine biti ljubavi i ljubavni život.  Inače bikovi ljubavni život nikako ne zapostavljaju ali sada će on dobiti na značaju da li se dobrim razlogom ili lošim. Čini mi se da će partner tražiti vašu veliku pažnju imaš ljubavni partnerski život će postati tako značajan kao što nije bio 6- 7 godina dosad.  

Mnogi bikovi koji su dugo bili sami konačno ulaze u vezu.  Oni koji su u vezi već neko vreme čak razmišljaju o zajedničkom životu i braku.  Međutim, možda najteže će proći oni koji su već dugo godina u vezi i u dugogodišnjem braku.  Ono što  ćete doživeti a to je da  posmatrate kako  se vaš partner bori za slobodu za nezavisnost od vas.  Tako će vama sve to izgledati. To je način na koji ćete vi interpretirati činjenicu da  vam vaš partner postaje prosto nedostupan.  Sa sve više obaveza i planova koji vas iz te priče isključuju.  Ono što je istina to je da da je vaša druga polovina odlučila da se više posveti nekim drugim aspektima života, a  ljubavni život malo ove godine zapostavi ili ostavi po strani.  

Zdravlje 

Vama zdravlje ove godine apsolutno neće biti jedan od velikih problema.  Možda će pre vašu pomoć tražiti osoba iz vaše kuće, dakle član vaše porodice, i to bas zbog zdravstvenih problema. 

 

 Bitni termini u godini

 -Dobar period za bikove u kom će biti zadovoljni  finansijama i  svojim ljubavnim životom je period od 1. aprila do 25. aprila 2018 godine.   

-Možda i najbolji period u godini bude bio sam početak juna meseca kada vi dragi bikovi  imate jako plodonosan period za posao i finansije.  U ovom periodu vam takođe preporučuje da napravite lepu kućnu i zabavu i pozovete dosta prijatelja. Jer  veče provedeno ovih dana u lepom i veselom društvu ćete pamtiti čitave godine. 

– Kao najteži period u godini koji sa  sobom vuče najveće  emotivne padove ali finansijski probleme su dani  25. 26. i 27. maj. Vaše mogućnosti su sada na minimumu. Raspoloženje je vrlo loše jer zbog vaše nesigurnosti vi starate pogrešan utisak kod partnera ostavljajući utisak hladnoće i bezobzirnosti. 

 

Moto:  Sreća je lepa samo dok se čeka… 

 

 Blizanac 

Na prvi pogled ovo je za blizance prilično neutralna godina.  Ali samo na prvi pogled.  Površno gledajući  Blizancima Jupiter ove godine šeta kroz polje zdravlja odnosno bolesti i polja  dosadne svakodnevice, službe i poslova. Stoga tokom cele godine ćete imati mogućnosti da poslovno budete zadovoljni. Mnogo ćete raditi i izgleda da ćete konstantno biti poslovno angažovani. Za Blizanci koji traže posao ovo je dosta dobra godina. Poslovnih mogućnosti će imati i više nego što im treba. U bilo kojem poslu ćete se vrlo brzo snaći, kao što ćete imati dobru veliku podršku svojih kolega.  

Međutim teška i loša strana ove godine za blizance je činjenica da ih nešto  usporava i ograničava. Čuveni Saturn koji će biti u vašem polju teških životnih okolnosti polju novca pa će novca biti manje nego što ste vi želeli i očekivali.  Bez obzira na uloženi rad i trud mnogi poslovi se neće baš  najbolje isplatiti.   Kao da su više svetla tačka u vašoj biografiji ali ne i u džepu.  

Blizanci koji su u braku suočiće se sa finansijskim teškoćama svog partnera.  Ukoliko ste na bilo koji način navikli da vam partnerove finansije budu oslonac i sigurnost u životu ove godine se  nećete moći oslanjati na to. Partnerova poslovna situacija će biti još gore stanje od vaše tako da će kućni budžet velikim delom zavisiti od vaše snalažljivosti i sposobnosti tokom ove godine.  Ovo će najviše primetiti blizanci koji rade sa ljudima i čija zarada direktno zavisi od klijenata za koje rade.  Novi klijenti će vas prilično namučiti,  ali neće biti tako okretni kad je plaćanje vaših usluga ili proizvoda u pitanju.  Sa mnogim partnerima  imaćete upravo ovaj problem jer nećete biti ispoštovani.

Ukoliko blizanci očekuju da  neki veliki  novac dobiju od suda i kao odštetu sudske presude ovo se neće najsjajnije završiti.  Možda neki novac i dobiju ali to je daleko od očekivane sume. Blizanci koji imaju potrebu  da se izbore sa nekim delom nasledstva koji im svakako pripada bilo bi dobro da ovo sve odlože  za neka bolja vremena ako je ikako moguće. 

 

Ljubav

Ovo nije godina u kojoj će blizanci blistati u ljubavi, ali je zato godina retrospektive u ljubavnom životu. Vi ćete sada dosta analizirati, klapati kockice i sačinjavati kompletnu sliku vašeg privatnog života takvog kakav god on bio. Ovo je sve priprema za promene koje ćete tek početi  da realizujete na jesen, tačnije od novembra i tokom čitave naredne godine.  

 

Zdravlje 

Možda će neki astrolozi i reći da će blizanci ove godine pucati od zdravlja, ali sam boravak Jupitera u njihovom polju zdravlja odnosno bolesti govori o o tome da neka zdravstvenog tegoba može jako brzo da napreduje i da se razvije.  Određeni broj blizanaca će imati izuzetnih zdravstvenih problema možda na kraju bude bila i lažna uzbuna. Ali život će vas naterati da svoju pažnju preusmerite na sebe i svoje zdravlje barem na kratko. Poseban uticaj na vaše zdravlje će imati vaša psiha, jer je  Jupiteru polju strahova, pa će razne preuveličane brige pojačati anksioznost i strahove. Ove vaše brige se vezuju za poslovni sektor i skoro pa su u pitanju nerealni strahovi. 

 

Bitni termini u godini 

-Zabrinjavajući dani su sam početak juna meseca oko 3. 4. juna takodje jer vas neki dogadjaji i ljudi mogu previše zavesti i ubediti vas u nešto što će vam doneti više štete nego koristi. Odbijajte u ovom periodu sve “dobre ponude”. 

-Dobri dani su vam oko 19, 20, juna ali to prevashodno za finansijske prilive i neke dobre poslovne dogovore. Ove dane možete  i provesti na lepom kraćem putovanju. 

-Najbolji period za vas su poslednji dani oktobra meseca 2018. kad vam se otvaraju izuzetne mogućnosti da brzo i lako resite neki problem. Takodje da privučete neki krug ljudi koji će tek kasnije pokazati svoj značaj za vas. Ali ako vam se nudi neki poslovni ugovor obavezno ga prihvatite! 

-Od 25. juna do 27. avgusta sve vam ide naopako. Vas vladar će biti retrogradan i tera vas na mnogo sporiji tempo nego sto bi ste vi to želeli.

 

 Moto:  ANALIZA – Traženje dlake u jajetu  

 

Rak 

Rakovi spadaju u znake kojima će ova godina zaista biti autentična.  Ova godina ne prolazi nezapaženo jer svaki događaj koji se bude dešavao dešavaće se sa razlogom.  I dobro i loše ove godine vas vodi ka  formiranju i oblikovanju vašeg života.  Rakovi će ove godine mati mogućnosti kao i Škorpije i Ribe da uzmu od  života maksimum koji se može uzeti.  Vi ove godine dobijate i  vama se ove godine daje.  Euforija vas drži još od jeseni 2017. Mada smatram da ste već u fazi preuveličavanja svojih emocija i dobrih i loših.

Skloni ste opet mnogo da dramatizuje čak i jednostavne životne priče. Bez obzira na vaš doživljaj,  ali u poslednje vreme se ne možete požaliti na dešavanja.  Mnogi rakovi će upravo tokom ove godine pronaći ljubav.  Takođe je Jupiter ove godine u vašem polju dece i potomstva.  Rakovi koji su u braku a žele da osnuju porodicu upravo su u ključnoj godini. Ako ste stariji pripadnik znaka Raka i imate decu ovo je godina koju ćete biti izuzetno ponosni. Hvalićete se uspehom vaše dece ove godine i imaćete razloga za to. Kad smo već kod priče o deci, moram vam reći da vam je plodnost posebno ako ste ženski Rak ove godine izuzetno pojačana. Pa ukoliko niste još u situaciji da imate potomstvo još uvek, pripazite o tome. 

Jedan od najvećih problematika može biti neko javno suočavanje ili najčešće sudski spor. Ako imate neki sudski spor koji dugo traje ova godina bi trebalo  da tu priču privede kraju. Ukoliko ne morate, nemojte samovoljno ulaziti u neke sudske sporove ove godine. Više ćete izgubiti živaca. Vremena i novca nego što ćete dobiti bilo kakve vajde od svega.

 

Ljubav 

Kada su ljubavna dešavanja u pitanje za vas ova godina je prepuna prekretnica.  Donosi se vrlo bitna životna odluka koja vas vodi u jednom ili u drugom pravcu. Partner postaje izuzetno zahtevan, i vi se osećate pod snažnim pritiskom  da ispunite neka njegova očekivanja.  Ono što je najbitnije sada je pitanje – Šta vi želite?  Odluka je na vama. Mnogi Rakovi koji su u dugogodišnjoj  vezi ili braku su pod velikim iskušenjima i borbom narednih godina da brak opstane. Ali imajte na umu da ko se lako preda lako i izgubi.  

 

Posao

Ovo je vrlo dobra godina koja vam nudi izuzetne mogućnosti ali samo po pitanju privatnog posla. Treba reći je da bi ovu godinu trebalo da koristite više za svrhe privatnog posla više nego zvanične službe.  Veliku podršku i pomoć Rakovi će ove godine dobijati od najbližeg svog porodičnog okruženja. Posebno od starijih ženskih osoba baka majka i tetaka.  Stariji rakovi koji imaju veliku decu najveću podršku će upravo od njih i dobiti. Moguće da će vas neka njihova priča inspirisati i da će biti odskočna daska za neki vaš dalji poslovni plan.   

 

Zdravlje 

Situacija sa vašem zdravlju ove godine može pre svega zavisi od partnerskih odnosa. Jer će neke Rakove lični odnosi prilično istrošiti. Ono što je takođe sigurno to je da ste umorni, iscrpljeni pa vam se savetuje ove godine više boravka u prirodi.   

 

 Bitni termini godini 

-Za najbitniji period za posao vam je  od 18. marta do 18. maja. tada ćete ispuniti neke svoje poslovne ciljeve. 

-Vrlo interesantan, ali i čudan  period za vas će biti od 10 septembra pa sve do decembra. Ovde će vam biti  teško da komunicirate sa prijateljima. Teško ćete doneti  bilo kakvu odluku. Ni vi ni ljudi oko vas neće znati šta jedni od drugih možete  da očekujete. Najbolje je tada ni ne donositi nikakvu posebnu odluku niti verovati u obećanja. 

 

Moto: Kompromis. Jer ništa neće onako kako ste zacrtali, suočeni ste sa velikim ograničenjima.  

 

Lav

Bitno za reći je  to da je lavovima ove godine u njihovom znaku prisutna neka matematička tačka zvana severni mesečev čvor. Ona ukazuje na vrlo bitne dogadjaje u vašem životu koje ponekada znaju da poprime dramatičnije obrte.  Ipak, možete biti zadovoljni godinom koja je pred vama.  

Vi se nalazite u godini u koju ćete dosta toga planirati i pokušavati. A neki od vaših najvećih planova i ciljeva koji se mogu realizovati vezani su za porodicu i nekretnine. Da li možda želite da promenite krov nad glavom ili želite dosta uložiti u renoviranje i adaptaciju vašeg stambenog prostora? Čak i neki ambiciozni projekti kao što su  kupovina nove nekretnine je nešto što će biti vrlo realno tokom ove godine.  Imaćete i sreće. Mladji Lavovi će imati priličnu pomoć svoje matične porodice i roditelja. Na mnogim vašim uspešno ostvarenim ciljevima moći čete da zahvalite vašim roditeljima i starijim članovima porodice.  

Povoljna dešavanja neke vesti koje se tiču jednog člana vaše porodice. Neko iz vaše porodice će imati vrlo lepu i uspešnu godinu što će sve ostale ukućane učiniti ponosnim. Jedan član porodice doživljava veliki uspeh.  Da li je u pitanju završetak fakulteta, pronalazak dobrog posla i ulazak u brak i osnivanje porodice, ali bilo kako bilo. Neko će verovatno napustiti vaš dom sa dobrim razlogom jer počinje svoj novi život.  

 

Ljubav

Kako će vam najveće blagostanje vladati u domu, potrudite se da najviše vremena sa svojim partnerom upravo tu i provodite. Ove godine nije vreme za glamurozno pokazivanje vaše ljubavi u javnosti. od 16. Maja vas dom  postaje vaše ljubavno gnezdo izgleda više nego ikada pre.  Vaš ljubavni život će biti sakriven od očiju javnosti. 

 

Posao

Najveći izazov imaćete na radnom mestu. Situacija će na ovom polju biti sasvim mučna u nekim periodima godine skoro i neizdrživa. Radićete mnogo menjajući ili nedostatak radnika ili nedostatak kolega koji su upoznati sa poslom. Tako će dosta odgovornosti pasti na vaša pleća. Tu se nagomilava veliki umor i nezadovoljstvo što rezultira problematičnim zdravljem.  

 

Zdravlje

U prethodnim redovima sam napravila uvertiru kao objašnjenje za vaše okrnjeno zdravlje tokom godine. Kako ćete se nevoljno i teško prilagodjavati nekim novonastalim obavezama tako će se pojavljivati i bolovi u ledjima koji će se vremenom pojačavati. Lavovi koji već imaju problema sa kičmom će sada imati razloga da pojačanu pažnju usmere na rešavanje tog problema. 

 

 Bitni termini u godini 

-Jedan od korisnijih datuma za vas u ovoj godini će biti baš sredinom marta, kada možete imati konkretnu pomoć i otvorena vrata za ostvarivanje vaših ciljeva. Zapravo tada ćete imati veliku podršku jedne uticajne muške osobe.  

  -Od 20 novembra pa do kraja novembra takodje je period koji treba da zaokruži neko porodično blagostanje.  

 

Moto:  Dome slatki dome 

 

Devica 

Po mnogo čemu ovo će biti interesantna godina za vas, drage device. Život će vas terati da se posvetite lepšoj strani života al` sve nekako na čudan način. Kao da je u pitanju još jedan poslovni zadatak u nizu, vi ćete pokušati strateški da posao postavite da drugo mesto u svom životu. Tako ćete sami sebi biti čudni.  Vi naravno ostajete u svom elementu gde svemu pristupate sa planiranjem, detaljisanjem i perfekcionizmom.

Planeta koji pravi najveći uticaj koja daje i uzima, čuveni Saturn započeo je svoj prolazak kroz vaše polje ljubavi, uživanja u životu i hobija. Takodje ovo je i polje vaše dece. Ovo su oblasti života gde ćete doživeti prave izazove. Kada su članovi vaše porodice u pitanju deca postaju vrlo bitna tema za vaše razmišljanje. Ako decu imate, oni prolaze kroz vrlo izazvani period i sada je došlo vreme da pokažete svoje roditeljske veštine. Sada treba biti pametan i imati takta sa vašim starijim detetom koje prolazi kroz ozbiljne uspone i padove.

Device koje nemaju decu počinju da osećaju veliku potrebu da taj aspekt svog života upotpune radjanjem prvog deteta. Vremena nikada nisu sjajna, ali vi ste radjanje i dobijanje dece postavili kao svoj sledeći prioritet. Sve gore nabrojano vi ćete rešavati kao da ste na klizaljkama lebdeći i jureći tamo-vamo.  Kao muva bez glave. 

 

Ljubav

Mnoge device koje su dugo bile same od ove godine će se više hvatati u koštac sa ljubavnim životom. Ovu su sudbinski dogadjaji. Nekoj osobi nećete odoleti, želećete da zagazite na to nepoznato tlo  i da rizikujete da pokazujete svoja osećanja. Rizik će vam se isplatiti u obliku vrlo konkretnog iskustva koje vam je baš bilo potrebno. Ove Device koje su već u vezi sada imaju druge izazove, osećaju se sputanim, ili ograničenim u vezi. Često se osećate kao da ste sami i ako imate partnera. Vaša usamljenost vas tera da razmislite o svojoj vezi.

 

  Zdravlje

Vaša urodjena nervoza se ove godine pojačava. Ne drži vas mesto, zurite jurite, unutrašnji nemir vas tera na to. Želeli biste sve što pre da rešite. Od prevelike žurbe pripazite se povrede ruku ili nogu, posebno u saobraćaju. Ako ste voza takodje oprez.  Srećom postojeća Saturn u Jarcu koji će vas usporavati i pomoći am da se saberete, skoncentrišete i živite sporije. Pa će to štititi vaše zdravlje. 

  Posao

Možda vama sada ne zvuci realno ali posao ove godine neće biti baš jedan od vaših osnovnih prioriteta. Ali ćete ipak vrlo pažljivo, detaljno odredjeni deo dana posvećivati boljoj organizaciji nego što će biti u pitanju više rada. Bićete više strateg nego naporan radnik. Važan dokument će vam otvoriti neka velika vrata ove godine. Ali vi ćete to olako prihvatiti kao da je to već odavno bilo u planu.  

 

 Bitni termini u godini 

 -od 19. februara do 07 marta vrlo je nepovoljan period za vas. Posebno budite oprezni prema navodnim dobrim i lepim ponudama za posao  i saradnju. Razmislite dvaput šta  vam se nudi u ovom periodu  i koliko je to realno i dobro za vas.  

 -Jos jedan izazovan period vam je od 13. maja do 13. juna meseca jer tada nećete baš biti sa dve noge na zemlji. Stoga ste skloni da budete zavedeni i da poverujete u šarene laže.  

 -Vrlo lep i zaljubljen period vam je od 13. juna sve do jula meseca. Tada vam ide i posao i ljubav. Puni ste velikih planova i želja.  

-Od juna pa sve do 7. avgusta dobijate sve na kontu vaše harizme i šarma.  

 Moto : Strategija u prepuštanju!? 

 

Vaga 

 Na prvi pogled neutralna godina za vas medjutim, dosta toga će se bitnog dešavati ispod površine. Dosta kvalitetnih elemenata čeka da upotpuni vaš život ove godine. Vaše samo pouzdanje se opet popravlja. Osetićete veliku podršku i dobićete sigurnost u sebe. Da budem iskrena samopouzdanje će vam dolaziti od prilično povoljne finansijske situacije. Ove godine imate ne vrapca već goluba u rukama. Mogućnosti posebno finansijske prirode su tu. Ali oni ne padaju sa neba. Znate da ništa nema za džabe sve ste zaslužili ili ćete tek odraditi.  Na vama je samo da osmislite pametan način ulaganja svog novca.

Nemojte se zanositi, samo vam je ova godine finansijski dobra. Ako sada preterate proćerdate sledeće godine ćete se sa setom sećati proćerdanog novca od ovde god. Zato pametno investirajte. Držite se podalje od osnivanja privatnog posla i rada u sopstvenoj režiji. Ako do sada to niste uradili nije vreme ni sada. Imaćete dovoljno privatnih izazova pa nećete stići da radite i privatan posao pored svega. 

Emocije počinju da vas muče. Iskušavaju vas privatni tačnije porodični problemi. Dosta bitnog e morati da rešavate ne samo sledeće god nego  i par godina u napred. Otvoriće se bolno pitanje problematičnih porodičnih odnosa kao  i pitanje nekretnina, i nasledja. Zatim šta je čije zaduženje u porodici. A vi ćete imati osećaj kao da sve pada samo na vaša pleća, i ti neće biti daleko od isitne.  

 

Ljubav

Vi ste ove godine odlučili da stvari nazovete  pravim imenom i da svakome pokažete gde mu je mesto. Smatrate da ste previše toga prepuštali slučaju i sada ste suočeni sa situacijom  u kojoj ne vidite ni rešenja ni kraja. Da bi ste opet uhvatili uzde svog ljubavnog života vi ćete se odlučiti na ozbiljne rezove i odluke. Za vas će sada sve biti crno ili belo. Strogo gledate na dogadjaje i oštro sudite svakom partnerovom koraku. Tražite argumente za svoje tvrdnje i opravdanje za odluku koju ste doneli. 

 

Zdravlje

Iskreno rečeno i ne baš najbolje. Posebno zbog osećaja opterećenosti i preteškog bremena obaveza, vaše raspoloženje će trpeti. Duh izgubićete na duhu  kao rezultat silnih briga. Sa lošijim raspoloženjem pojačavaju se i razni bolovi posebno u stomaku i ledjima.  

 

  Posao

Vaga je izazvana da pokaže i dokaže da sposobna da se uhvati u koštac da najvećim izazovima. Da je sposobna da preživi i teške nepogode kada je posao u pitanju. Moraće da dokaže da je jaca nego što izgleda na prvi pogled jer će u par navrata sve izgledati kao čisto preživljavanje u nemilim okolnostima. Dokazaćete se samo tamo gde uspete sebi  ili  svojim saradnicima ili klijentima da pomognete da premostite tešku muku, i reše neki  veliki problem koji je izgleda  kao bezizlazna situacija.  

 

 Bitni termini u godini 

 -Naravno da vas čeka i dosta dobrih dana jedni takvi su od 11. februara do 7. marta. Sada iskoristite sve povoljnosti koje vam se ukazuju, samo ne pod padajte previše pod nečiji šarm, pokajaćete se.  

Tokom proleća ste prepuni borbe i akcije. Pojačan adrenalin će vam  u nekoliko navrata i prijati, a on dolazi kao izazov drugih ljudi, koji vas izuzetno motivišu. Čas provociraju čas, podržavaju.  

-Najbolji dani su ipak  25. 26. i 27. maj. Sada se nude samo dobre opcije i šta god da preduzimate ili prihvatite biće odlično za vas. 

-10. septembra od 3 decembra je vrlo buran i dinamičan period. Prepun uspona  padova.  3 meseca vi ćete živeti kao na rolerkosteru. Ovaj period je as jako dobar čas previše nesiguran. Ali ćete kroz mnogo toga da prodjete svakako.  

 

 Moto:  Podvlačim crtu

 

Škorpija 

Tradicionalno se hvali znak koji je domaćin  Jupiteru kao što je kod vas ove godine slučaj. Medjutim, činjenica da je Jupiter kod vas u kuci i znaku u Škorpiji ne donosi samo i isključivo dobre dogadjaje. Jupiter samo preuveličava sve ono to smo mi, naš karakter kakav god on bio i naše sklonosti.  Škorpije koje su sklone pogrešnim potezima i greškama, samo će još više zaboraviti na kočnice. One skorpije skučene u zebnji i konstantnom strahu će ipak doživeti oslobodjenje od svojih stega i strahova.

Otvorićete se za nova iskustva i širenje vidika. Znajte da ovde godine mnogo toga vam se nudi i mnogo toga će pasti vama u krilo što je i dobro sa neke strane. Medjutim, dosta toga što vam bude bilo kod nogu može se objasniti i kao mamac koji vas iskušava i testira vaše slabosti. Bez obzira na vaš oštar karakter a i jezik, ove godine ste skloni da ispadnete i previše naivni. Ko bi rekao!   Ali bićete povodljivi i zavedeni. Kao dete oduševljeno šarenim balonima. Trebaće vam vremena da vidite da ste navučeni na tanak led i da mnoge ponude ili vama ukazana pomoć nije bila dobronamerna. Medjutim, ako samo budete malo uključili intuiciju ove godine uspećete vrlo dobro da gurnete u stranu sve loše ponude i ljude oko vas. Oberučke ščepajte samo ono dobro i tako doživite priličnu satisfakciju i uspeh. 

Izazov sa kojim se suočavate tokom čitave godine su odnosi sa braćom i sestrama, potom i sa ostatkom rodbine. Slična situacija će biti i u odnosu vi i vaše prve komšije. Mnoge muke nećete moći da izbegnete, ali vas ni ne iznenadjuju. Rodjaci sa kojima ste obnovili kontakt posle dužeg vremena potvrdjuju ono što o njima znate. Ali život vas opet spaja da bi ste naučili da živite i sa onima sa kojima se ne razumete najbolje. 

 

Ljubav

Mnoge škorpije će biti zavedene šarmom osobe koja mnogo obećava i nameće im se kao nešto što ne treba propustiti. Medjutim, ova osoba nudi vise izvrsnu zabavu nego neku ljubav. Moram reći da će i vaš urodjeni magnetizam ove godine doći do svog maksimuma pa ćete dominirati situacijom i imati i daleko bolje mogućnosti nego godinama unazad. Izgleda kao da vi sada birate. A kako vam se previše toga bude nudilo stvarno gledajte šta uzimate za sebe i koga puštate u svoj ivot.

Skorpije u dugima vezama ili braku će imati neizdrživu želju za novim iskustvima, promenama i avanturama. Sve će delovati vrlo primamljivo ali i rizično za vašu vezu ili brak. Loš glas će vas pratiti ove godine, i zidovi će imati uši. Pa vi sad izvolite. 

 

  Posao

U poslu se mnogo toga nudi. Kako će vama rasti ambicije i želje, opasnost je da ne odete u gramzivost. Jer će vas svako preterivanje ove godine skupo koštati. Saradnja sa strancima vam se nudi, ali što transparentnije budete vodili pregovore biće bolje za vas. U suprotnom  mogli biste biti optuženi za prevaru i manipulaciju.  

 

 Bitni termini u godini 

 -Ah,  čitava godina je vaša, ali ipak imajte na umu period od 18. marta do 17. maja. Tada vodite najveće borbe tokom godine.  Sa jedne strane tada imate najviše uticaja i moći, vi dominirate. Medjutim, upravo pod tako jakim adrenalinom nailazite na vrlo vrlo veliku prepreku koja će vas jako frustrirati. Javljaju se veliki kritičari i moćni neprijatelji. 

-Leto je za vas veliku usporenje i vraćanje dva koraka unazad. Ali od 27. avgusta opet ste vi glavni. I krećete podignute glave napred.  

 -Oprez krajem godine tačnije od 16. novembra pa nadalje. Skloni ste da dosta toga muljate. Najbolje bi bilo umesto nefer borbe da držite jezik za zubima i sprovodite svoje planove u delo obavijeno tišinom. Tako nećete nikoga izazvati na dvoboj i lakše ćete završiti planirano. 

 

 Moto:  Bolje grob nego rob. 

 

 

Strelac 

Šta reći vama kojima je sopstveni vladar iza ledja. Čitave godine vi se borite ili protiv zamišljenih neprijatelja ili protiv stvarnih i previše opakih neprijatelja. Ovde e teško biti odlučiti šta je paranoja a šta realnost. Stvara vam se potpuna konfuzija u glavi. Najveće pitanje je da li trenutno radite za sebe ili protiv sebe. Mnoge poteškoće sa kojima se budete suočavali će vas odvesti  u ulogu žrtve, al’ ne zato što je neko drugi kriv više od vas. Vi ste skloni da minirate sami sebe. Pokazivanjem nesigurnosti, straha i zbunjenosti mnoge zveri će nanjušiti lak plen kojem je teško odoleti.  

Dragi Strelčevi nemojte se ove godine mnogo hvaliti i ofirati. Ne pričajte mnogo  i ne prizivajte djavola. Ima uvek onih koji e svaku vašu reč iskoristiti protiv vas,  i svaku vašu slabost pretvoriti  u svoju snagu i uspeh.  

 Ima i lepših vesti. Intuicija vam se pojava a njen cilj je da vas upozori na rizične situacije. Astrolozi ovaj aspekt zovu Andjeo na desnom ramenu,- a vama će ovo trajati oko dve naredne godine. Sama činjenica da vas nešto čuva znaci da ste u problemu. Imaćete uvide na najrazličitije načine i putem snova i u budnom stanju. Biće i onih koji će vam, došaptati tajnu informaciju u poverenju.

Ove godine ćete opet živeti kao u centrifugi. Toliko uspona i padova. Teških poduhvata  i velikih gubitaka. Pa potom munjevit uspeh i oduševljenje koje ne traje predugo jer novi dogadjaji vas opet bacaju na zemlju i vi padate slobodnim padom. Bićete u situaciji i da vi morate da pružite ruku nekome ko je na ivici litice. Briga o nekom ko je star, bolestan ili u nekoj drugoj teškoj situaciji će biti vaša misija ove godine.  

 

Posao

Samo se klonite velikih planova, velikih ulaganja i investicija. Sve što vam zvuci kao fantastičan poslovni plan ili ideja nije a vas ove godine. Tokom 2018. nosiće vas vetar fantazija iluzija. U jednom trenutku vi ćete lebdeti kao Aladin na ćilimu, ali više u svojoj glavi nego  u realnosti. Dok se uživite u fantaziju vi već padate. Vaša naivnost  i nepromišljenost vas može skupo koštati ako ne razmislite dobro o tome kome verujete, sa kime radite i koliko ulažete. 

 

  Ljubav

Skloni ste da maštate više nego da gledate širom otvorenih očiju. Ljubavna situacija nije naročito loša ali ćete morati ipak neke konkretne odluke da donesete. Neke konce da pokidate a nekima i da poželite srećan put. Ili ćete ovo uraditi vi ili će taj teži deo posla odraditi druga strana. Ali opet ćete imati mogućnost da birate samo što će vam više delovati kao da ste ucenjeni. Možete ostati zajedno ali pod odredjenim uslovima koje se od vas zahtevaju ili ih život nameće. 

 

Zdravlje

Ozbiljno vam se savetuje više odmora i više sna. Manje konzumacije raznih namirnica koje stvaraju zavisnost. Ako sada ne stavite nogu na kočnicu nećete ni u narednih 2-3 godine sigurno. Vaše telo je premoreno a organizam prezasićen nečeg što previše konzumirate. Jedan temeljit post, život u pojačanoj izolaciji i preispitivanje bi vam izvrsno došlo. 

 

Bitni termini u godini 

 -Period do 27. januara do 18. marta je dobar za vas jer ste puni elana koji se može pametno iskoristiti. 

-Period godine koji liči kao vožnja rolerkosterom je i najveći deo godine tačnije od 17. marta do negde novembra meseca.  

-Lepi i laganiji trenuci se promaljaju od 20.maja do 14. juna eto malo ljubavi i uživanja sa prijateljima i dragom osobom. Ljubavno ludilo i gomila udarnih i neobičnih situacija i dobrih i loših iz nedelje u nedelju se smenjuju od 10.septmbra do sve do 3. decembra. 

 

Moto:  Otvoriti četvoro očiju

 

Jarac 

Ovo je za vas jedna od najbitnijih godina u poslednjih par decenija. Jako bitni dogadjaji su nekim Jarcevima počeli da se dešavaju još jesenas. Vladar vašeg znaka Saturn je posle 30 godina opet u vašem znaku.  Neverovatno bitne stvari će se dešavati ali tu nema velikih iznenađenja. Sve što ste shvatili videli i predosetili i prethodnih godina sada počinje da se obistinjuje. Poenta je da sada dešava ono što je prosto došlo na red da se desi.  Privatno, u porodičnom životu kao i u poslovnom vama se dešavaju stvari se dešavaju možda jednom u životu. Sve je ovo prirodno i realno. U pitanju su događaji koji su došli na red da se dese. Ova godina je za vas uvod u događaje koji će se dešavati tokom i tokom 2020 godine.  Tako da su za vas 2018. i 2020. godina povezane. 

 Dobre stvari dogadjaju se u krugu prijatelja, ali ima tu i dramatičnijih prekida, ali sve sto se desi tako mora da bude. Mnogi jarčevi su stekli zasluge. Sve dobro što ste uradili, naučili u čemu ste se izgradili sada će samo početi da donosi nagrade. Bićete potrebni ljudima  zbog vaših mogućnosti, znanja i veština i svega što znate. Ali neće svim Jarčevima početi bolja faza u životu.

Većini Jarčeva će život izmaći jednu veliku sigurnost koju imaju. Situaciju ili osobu koja im je oslonac u životu.  Oni koji su živeli na lovorikama biće naterati da počnu da se brinu samo sebi i da prihvate odgovornosti. Moraće da se snalaze kako god znaju jer više neće biti pokrovitelja da ih štiti. 

 

Posao

Nalazite se u fazi svog života kada ćete sabirati svoje uspehe i neuspehe.  Sve što se pokazalo kao nedovoljno dobro biće odbačeno zarad boljih poslovnih ideja i strategija za budućnost. Vi povlačite crtu.  Ova faza je počela već tokom jeseni 2017. Neke ljude ćete izbaciti iz svog života. Sa nekim poslom završiti, te se nekim saradnicima zatvoriti vrata.  

Ljubav:  postaćete vrlo teški i neugodni za ljubav i saradnju.  Postajete strogi. Očekujete previše od drugih. Zaključujete da se vi navodno više dajte, pa počnite strogo da sudite.  Neki Jarčevi koji su u dugim vezama i braku postaviće partnerima ultimatum. 

Drugi jarčevi koji su dugo bili sami,  i kojima je život bio prazan donosi stratešku odluku ne nađu ozbiljnu vezu ozbiljno papira zajednički život i brak. Čak i mlađi jarčevi će se odlučiti za ozbiljnije ljubavne priče. Započeće dugu vezu iz koje će se možda izroditi i kompletna porodica. 

 

Zdravlje

Ukratko oni su zdravi kao dren možda se I po prvi put u životu susretnu sa porušenim zdravljem. Po prirodi stvari genetika stupa na snagu pokazuje svoju neumoljivost  kao i starosti godine kod ne baš tako mladih Jarčeva.  Mlađi Jarčevi će se po prvi put sresti sa činjenicom da je ljudsko telo vrlo ranjivo i da je u pitanju biološka mašina koju stalno treba održavati i popravljati.  

 

 Bitni termini u godini 

Bitan termin u godini je za vas čitava godina! Ali da ne bi zvučalo smešno daću konkretnije termine kada Šta možete očekivati. 

-od 18. Marta do 17. maja je period u kojem ćete biti puni adrenalina, želje da ostvarite neki poduhvat ili da rešite neki veliki problem. 

– opet slično priča se nastavlja od jula sve do 12. septembra.  Dakle, interesantna borba čitave godine, neće vam biti dosadno. 

 

 Moto:  Ego trip  (što bi mladi rekli ) 

 

Vodolija 

Slično kao Strelčevi i Vodolije će imati izazovnu godinu. Mnogo im se toga  vrzma iza ledja. Biće tu i dosta njihovih nepromišljenih aktivnosti koje će rezultirati pehovima. Razlog tome je što se za vas jedan period vašeg života završava pa se dešava veliko čišćenje. A vas tokom skoro cele godine drži strašna nervoza koja je rezultat priliva ogromne energije.

Vi energije nikada nemate nedovoljno, ali sada će je biti do ludila! Radovaćete se i odlaskom nekih ljudi i situacija iz vašeg života. Ovom pročišćenju ćete se radovati a zbog nekih ćete patiti. Ono što je sigurno to je da ćete se zatvoriti u sebe više nego inače. Smenjivaće se faze neverovatne aktivnosti i nervoze i potpune letargije. Bićete u fazi da vas ništa ne zanima. Ali zanimaće vas da pravite sami sebi probleme netaktičnim ponašanjem  nepromišljenim izjavama. Iako godina neće biti  bez dobrih rezultata vi ste nezainteresovani  za rezultate i ishode. Biće i dešavanja do kojih vam je stalo da bude po vašem, teraćete mak na konac kao da čitavom svetu terate inat. Drži vas neki veliki bes, što će vam mnogo štete naneti.  

Ipak u mnogo čemu imaćete podršku roditelja i ljudi koje izuzetno poštujete. Ljudi koji su dobro pozicionirani i koji se trude da vam daju savet i ponudu koja bi trebalo da vam pomogne da se saberete. 

 

Posao

Ono što se dešava su neki uspesi na poslu. Mada izgleda da će se tome više radovati drugi nego vi sami. Vi kao da samo hoćete nekome da natrljate nos svojim uspehom.  Imate fazu kada će vam se čestitati na nekim vašim uspesima. Predlagaće vam se da prihvatite neke velike projekte. Ali vas to kao da samo na kratko zanima. Podrška moćnih i dominantnih ljudi na poslu će vas  razveseliti i učiniti ponosnim. Oni će u vama videti potencijal zbog ogromne energije koje budete pokazivali u fazama boljeg raspoloženja. Ali će vas te iste osobe gurati  u velike poslove i nudiće vam da prihvatite odgovornosti do kojih vam uopšte nije stalo. Niste zainteresovani ni za kakve obaveze niti odgovornosti. 

Mnogima će biti teško da normalno razgovaraju sa vama. Čudno ćete se ponašati čas histerično čas nemo i tupo. Ovo će početi možda kao rezultat nekog gubitka, ali mislim da će se dogadjaji samo poklopiti sa i ovako vašim lošim raspoloženjem.  

 

Ljubav

Obzirom da ste čas divlji kao tinejdžer , čas povučeni i ćudljivi, partner naviknut na vaše nestašluke misliće da nešto krijete. Trebaće vam dosta meseci da se ispostavi da je u pitanju lažna uzbuna. Vi samo nećete imati nerva ni za koga. 

 

Zdravlje

Vladar vašeg horoskopa je u polju institucija zatvorenog tipa. Ovo su izmedju ostalog i bolnice. Postoji mogućnost da ćete često ići što u posete nekim prijateljima što ćete možda i sami  imati slične epizode. Jer ste tokom godine skloni povredama od previše jurišanja i adrenalina. Iznad svega vaše neverovatne nepromišljenosti i žurba vas mogu koštati. Šta god da se desi pa čak i neka povreda pre će biti da imate potrebu za razgovorom sa nekim od poverenja ili sa psihologom, nego što će vam trebati pomoć zbog fizičkih bolesti.  

 

 Bitni termini u godini 

-Mars će dugo boraviti u vašem znaku od 17. Maja do 16.novembra. Tada ćete biti nemogući, neuhvatljivi i hiroviti. Ali se veliki planovi tada baš moraju izgurati. 

-U istom ovom period će biti većih problema i sukoba sa braćom i sestrama, pa i sa daljom rodbinom. 

-Lep period za ljubav je od 01. februara do 19. februara. 

– Još jedan poletan period kada ste skloniji prefinjenijim odnosima i finijoj zabavi na nekom putu  je od 7.avgusta do 10.septembra. 

 

 Moto:  Sila Boga ne moli 

 

Ribe  

Ribama se mnogo toga obećava i nudi ove godine. I više nego što ste hteli i tražili. Izgleda kao da igranka može da počne. Život vam nudi činiju punu slatkiša. Ma čitavu gozbu, švedski sto. Sve izgleda kao rajski vrt s vremena na vreme. Samo treba da pružiš ruku i ubereš voćku. Medjutim, vaše želje će vas gušiti čim se opustite.  Sa jedne strane vam život daje i nudi sve, a vi kad pružite ruku da posegnete nešto će vas udariti po ruci i objasniti vam da to nećete dobiti bas tako lako. Što vise želja gradite više testova i izazova vam život postavlja da do toga dodjete.  

Budite obazrivi sa nekom osobom iz kruga prijatelja. Igra seča knezova posebno u polju prijatelja se opet dešava. Neke prijatelje ili nazovi prijatelje  nećete moći da izbegnete. Moraćete da ih ispoštujete. Ali ćete znati i da ih držite na dobroj distanci, što vam i preporučujem. Čim se opustite, neka osoba će vam pustiti hladan tu, pa ćete se opet osvestiti od fantazije o drugarstvu. Mada je ovo tek početak, slični procesi će trajati još duže od ove godine. Neke osobe prirodno izlaze iz vašeg života jer vam se putevi razilaze ili oni završavaju svoju ulogu  u vašem životu.  

 Velika vrata daleko od kuce vam se otvaraju. Daleki putevi ili ljudi koji dolaze iz daleka. Bilo bi dobro da iskoristite priliku i upoznate se sa životom i pravilima igre u drugim kulturama i udaljenim krajevima. Ovu lekciju će vam život poturiti da li kroz vaš privatni život ili poslovni život. Bilo kako bilo, lepu lekciju o drugim kulturama ćete dobiti. Biće ovo interesantno putovanje. Veliku podršku i snagu ćete dobijati i od onih koje niste do skoro ni poznavali. Prihvatite izazov!  Jedna šansa će se ukazati kakva se ukazuje možda par puta u životu. Ali treba se osloboditi svog grčevitog straha i tu pobeda počinje.  

 

 Ljubav

Osobe koje su vam bile do sad skoro nedostupne biće deo vašeg života. Oni su ljudi iz daljine, svetski putnici. Prihvatite  ih kao besplatnu vožnju kroz avanturu zvanu život i dobićete i više nego što ste mislili. Inače privlačićete uspešne i optimistične ljude pa ćete moći i mnogo od posla da naučite od njih. Jedna od osoba koja vam se bude nudila je dosta uspešna i želeće i vama da pomogne. Shvatite ga kao životnog i poslovnog gurua a ne samo ljubavnog partnera, imaćete pun paket svega sto se zove ljubav i podrška! 

 

Posao  

Teska situacija se odnosi na one koji rade za druge jer će vas poslodavci ove godine samo čašćavati lošim isplatama, ukidanjem privilegija i slično. Stoga izgleda da ćete morati da dopunjujete kućni budzet dodatnim sopstvenim poslicima. Kada je vaš privatni posao u pitanju pruža vam se šansa da udjete u jako dobre kontakte i da dodjete do kvalitetnih saradnika, klijenata ili mušterija koji će znati da cene vaš rad i znanje i koji će želeti dobro da vas plate. Možda ste na tragu nekog svog privatnog posla u budućnosti  barem kao dodane zarade.  

 

Zdravlje

Ne može se baš reći da ćete imati novih zdravstvenih problema ali zato se neki problemćići od prošle godine. Definitivno ćete ove godine imati problem sa ledjima. A kao i svaku  morsku sirenu boleće vas rep. Šalu na stranu donji deo kičme će biti problem. Priklonite se prijateljima koji vežbaju i sprovode disciplinovaniji način ishrane. Koristiće vam druženje sa njima jer ćete pod njihovim uticajem i malo aktivirati svoje fizičke aktivnosti i ishranu. 

 

 Bitni termini u godini 

-Za posao se maksimalno  istaknite od 27. Januara do 18. Marta. Posle tek možete da uživate. 

-Prilično dobar period vam je od 11. februara do 7. Marta i za finansije i za medju-ljudske kontakte i ljubav. 

-Slično će biti  opet od 12. maja do 14. Jula. 

-Mnogo vam je izazovan period od 18. marta od kraj maja. Mislićete kao da svi pokušavaju da vas izlude prevelikim zahtevima i stalnim kritikama. Tu se radja neki vaš bunt i prkos koji vam nije svojstven. 

-Prilično ste jaki od 16. novembra d 2. januara 2019. javlja se u vama hrabrost i karakter. 

 

Moto: Ništa nije besplatno. 

 

 

One thought on “Veliki Godišnji Horoskop za 2018. godinu

Comments are closed.