Potpuno pomračenje Meseca – Krvavi Mesec

Posted on Posted in Jarac, Krvavi Mesec. Potpuno pomračenje krvavog meseca. znak, Mesec, Ovan, pomračenje Meseca, Vaga, znak, znak Rak.

    Astronomski   fenomen…  Mesec  dobija dobija crvenkasti odsjaj zbog ulaska u Zemljinu senku. 

Potpuno pomračenje Meseca govori o pomračneju duše. Najavljuje  loše emocije, probleme sa starijim ženama u najbližoj okolini,  porodične drame.   Predstavlja i neki završen životni krug i započinjanje nove “ vožnje.”  U kojem aspektu života će vam se jedan krug zatvoriti a novi započeti, zavisiće od toga u kojem polju horoskopa vam pada taj pomračen Mesec, odnosno koje životno polje je mesto  gde se  – predstava – odigrava!    Obzirom da se Mesec  tiče i naših vrlo privatnih emocija i najintimnijih tajni, tako se ovakvo pomračenje može odnositii i na dogadjaje koji su sa tom tematikom u vezi, kao i sa najintimnijoj porodičnom pričom.   Ako pravi dobre aspekte sa vašim ličnim planetma, može se nešto po vas i završiti,  tako da vam ide u korist. Može se reći da je  vašim mukama došao kraj.  Ali  ako je suprotna situacija u pitanju, ovako je  pomračen krvav Mesec na vašim ličnim planetama  ili u tesnom lošem aspektu sa istim, onda situacija po vas može biti teška. Možete očekivati neželjene situacije koje vas lično čine nezadovoljnim.  

    Obzirom da se Mesec tada nalazi u znaku Vage,  znaku javnosti, šta god da se dešava neće ostati tajna. Možda se nešto dešava i pod lupom javnosti.  Tajne će se otkrivati, neko će prilično loše proći zbog toga, a nekome  će to doneti dobrobiti,  i skidanje nekog tereta sa vrata, koji je ponajviše pritisao dušu!  Znak Vage takodje ukazuje i na gore opisane dogadjaje , ali u scenariju sudskih procesa, kao i bračnih raspleta, kao i raspelt nekih čudnih medjuljudskih odnosa. Dugogdišnje intine  veze takodje ulaze u priču.  Ja ću lično biti zadovoljna, već  ako ovaj neki period prodje bez crne honike, posebno bez porodične agresije, a sve drugo se može istrpeti.

Uticaj svih ovih dogadjaja  je već uveliko počeo. Možda traje već par  nedelja,  može trajati  i do mesec dana ukupno, recimo oko jednog mesečevog ciklusa -28 dana.  Najintenzivnije je  tih dana oko pomračenja.   Posle pomračenja, efekti recimo mogu trajati,  još  par nedelja. 

Potpuno pomračenje ovaj put se dešava u znaku Vage, što će najviše uticaja  dakako imati na Vage, zatim na opzitivni znak Ovna , kao i na znakove u kvadraturi, na  znak Jaraca  i  Raka, osobe sa ovim znacima i podznacima će verovatno nešto osetiti na svojoj koži.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *